tisdag 2 juli 2024

New York Times uppmaning till Joe Biden: "Ge upp!"

Att vara envis är en sak, att vara så envis att man vägrar ta av sig "skygglapparna" och ha sådant tunnelse'ende att man ser sämre än en helblind höna är en helt annan.

Inför det amerikanska presidentvalet i höst uppmanar nu nämligen den amerikanska tidningen New York Times Demokraternas presidentkandidat Joe Biden att ge upp:



Den senaste TV-debatten mellan USA:s förre president Donald Trump och Demokraternas presidentkandidat Joe Biden slutade för Biden i katastrof. Därför anser nu nämligen den amerikanska tidningen New York Times att Biden är körd i botten när det gäller kampen om presidentposten, och att han därför inte har någon som helst chans att vinna den mot Trump.

Tidningen kritiserar Bidens beslut att kandidera igen och kallar det ett oansvarigt spel med för höga insatser.

Men trots detta har han inga planer på att ge upp, istället svarar Biden bland annat med att han är fast besluten att utföra "jobbet" om han blir omvald.

Samtidigt instämmer han i kritiken mot sitt senaste debattframträdande, men menar att han "var en bättre debattör förr".

Biden försvarar sig också med att han "vet hur man talar sanning" som svar på kritiken.

Det verkar alltså som att Biden har väldigt "många skruvar lösa". Men hänger man inte med i hur saker och ting ligger till, utan tror att verkligheten går att anpassa till sig själv, så gör man. Att Biden har altzheimers och det ett tag gick rykten om att han är pedofil gör ju inte saken bättre heller.

Relaterat:

 New York Times: Biden bör släppa presidentposten

New York Times: President Biden should leave the race


Inga kommentarer: