onsdag 19 januari 2022

Stor demonstration i centrala Stockholm mot vaccinpass nu på lördag

 Nu på lördag den 22:e januari arrangeras den hitills största demonstrationen i Sverige emot vaccinpass, den sker i centrala Stockholm och hitills har över 17 000 personer anmält att de kommer att delta i den. Det här med vaccinpass och coronavaccin har ju som bekant delat upp befolkningen i två delar, även om fler och fler vaknar och ser att nackdelarna överstiger fördelarna med coronavaccin och vaccinpass...vilket det ju också gör, och det med råge dessutom!

Så här säger Max Winter, som är en av arrangörerna:

— Syftet med Frihetsmanifestationen den 22 januari är att väcka frågan om covidpass i Sverige. Kampanjen heter ”nej till vaccinpass”, och det kommer bli den största frihetsmanifestationen i svensk historia. Vi kommer göra det för ett fritt Sverige, utan vaccinpass, och stå upp i den frågan.

Men som alltid när det gäller saker som inte passar makten och dess hantlangare så finns det krafter som vill förgöra människors grundläggande fri- och rättigheter att agera emot saker som de tycker är fel, i det här fallet då den antidemokratiska tidskriften Expo och dess hantlangare Center mot våldsbejakande extremism (CVE). Båda två menar att det finns grupper som försöker utnyttja pandemin för sina egna syften (vilka de är tiger dock Expo och CVE om), alltså precis som Expo och CVE själva gör.

Men detta tänker ingen av aktörerna på, utan stämplar alla som ska delta i demonstrationen som "konspirationsteoretiker" och "nazister" (vad nu dessa båda saker är för någonting).

Även Säpo blandar sig i leken och försöker tvinga folk att "ta avstånd" . Och jag håller faktiskt med, det är viktigt att ta avstånd från demokratihatande krafter som Säpo, Expo, och CVE.

Skämt åsido, demonstrationen är viktig eftersom den dels kan visa upp folkgemenskap och även visa utsugarna i maktens korridorer att det är många som inte vill ha skiten, bra många fler än vad som kommer att delta i demonstrationen. För det är ju som bekant bra många fler människor i Sverige än 17 000 stycken!

Vem vet, kanske ni som ska dit får se mig i demonstrationståget också.

In that case: Be seeing you!

2 kommentarer:

Hannas krypin sa...

Önskar att jag kunnat vara där! Så viktigt att vi står upp för frihet!

Karpstryparn sa...

Japp, det är väldigt viktigt att vi gör det!