torsdag 12 november 2020

Regeringen inför förbud mot alkoholförsäljning efter kl.22.00 på grund av coronasmittan

Under en pressträff på onsdagskvällen sade statsminister Stefan Löfven att regeringen kommer att införa ännu hårdare restriktioner för att bromsa coronasmittan, t ex vill man förbjuda alkoholförsäljning på krogar, barer, restauranger osv efter kl.22.00. Men det stoppar inte där, man vill även förbjuda folk från att anordna fester som t ex födelsedagskalas, gå på gym, gå till butiker osv.

Med andra ord: Sverige dör i dubbel bemärkelse, inte bara på grund av att folk kan dö i corona. Angående det sistnämnda så dog ju den kommunistiske skådespelaren Sven Wolter i tisdags t ex.

Att situationen återigen är allvarlig är naturligtvis ett faktum, bara i t ex Värmland har det i veckan registrerats 75 nya fall av corona. Och de personer som jobbar på laboratorier får in positiva svar angående corona hela tiden. 

Problemet är bara att som regeringen gör förbjuda alkoholförsäljning osv inte leder någon vart, det gör helt enkelt varken till eller från även om tanken är väl menad. Fast frågan är om den verkligen är det? Istället skulle man ha satt in kraftåtgärder redan från början, för då hade vi troligen inte haft den situation som vi har idag. Men då hade istället Sveriges ekonomi varit ännu mer käpprätt åt helvete än vad den redan är, man hade alltså varit tvungen att välja mellan två dåliga ting som båda två är katastrofala för vilket land som helst. Så det hade inte varit någon lösning det heller. Men det är ju alltid lättare att vara efterklok när man väl har facit i sin hand.

Nåja, nu är situationen som den är, och Löfven vet ju som vanligt "alltid bäst":


Isoleringen kommer alltså att fortsätta, och därmed också de många dödsfall som följer i dess spår. Titta bara på USA som är världsledande på grund av självmord på grund av corona. Många klarar helt enkelt inte av att sitta instängda utan tar livet av sig på grund av det. Och Sverige är inget undantag, här har självmordsstatistiken också ökat rejält på grund av corona.
Så själva "Herr Corona" behöver egentligen inte göra så mycket, folk dör ändå. 
Om det sedan är på grund av corona eller isolering verkar gå på ett ut.
Men det finns krafter som tjänar på coronaviruset och som utnyttjar det för andra syften, de kunde inte ha fått en bättre orsak till att hålla koll på folk och övervaka dem även om den egentliga orsaken till det är en helt annan. De använder corona som täckmantel, jag tänker nu på de globalistiska krafterna. Den nya världsordningen kallas det.

När det gäller corona själv så är det inte corona som är det största problemet, utan andra faktorer som spelar in. Ett exempel på en sådan faktor är dåligt immunförsvar, alla har det naturligtvis inte men tillräckligt många för att det ska vara ett problem. Detta finns det olika orsaker till, t ex dåligt leverne. 
Maten kan också spela in.

Men regeringen verkar tro att folk är dumma i huvudet. Själv tror jag dock inte att så är fallet, snarare att många är naiva. Inställningen att "Det drabbar inte mig" gäller helt enkelt fortfarande. 
Däremot ska man göra vad man kan för att undvika att få corona, men man ska inte sluta leva och må bra för det.
För då dör man inombords istället.
Själv har jag tappat räkningen på hur många jag skällt ut och fortsätter att skälla ut som står mig för nära i matkön och i andra köer, för avstånd är jag noga med. Tvätta mina händer är jag också noga med. Andra går betydligt längre än så.

Angående själva coronaviruset så absolut, smittan är allvarlig, inget snack om det.
Man ska dock inte upphöra att leva, för då dör man på ett annat sätt istället.
Däremot ska man vara försiktig, hur långt man går i sin försiktighet är upp till var och en. 
Ingen går däremot säker oavsett hur försiktig man är, nej, det handlar mer om andra saker. Man får göra vad man kan och vill helt enkelt.
Alla kan drabbas, även jag.

End of story.

Inga kommentarer: