fredag 15 februari 2019

Sveriges Radio fälls för "felaktiga uttalanden" om Israel - som vanligt ska kritik mot landet tystas

Återigen har staten Israel anmält kritiska uttalanden mot landet, denna gång är det Sveriges Radio som fällts och det är Israels ambassad i Stockholm som har anmält.
Denna gång är det Israels ambassadör Ilan-Ben Dov som har reagerat. Han har dessutom mage att påstå att svensk media borde vända sig till Israels ambassad för att få underlag till "en mer balanserad rapportering", att Israel alltid bidrar med analyser ur ett israeliskt perspektiv och att man alltid försöker ta egna initiativ för att balansera bilden.
Med andra ord: Ingen får ifrågasätta saker som Israel håller på med utan att först fråga Israel, i annat fall ska man tystas med anklagelser om antisemitism.
Vad låter detta som? Jo, sionistiskt översittarsnack. Eller rättare sagt: Det låter inte som det, det är det.
Det här är ju som under Gazakriget, när vit fosfor användes av den israeliska arme'n i civila områden.
Vit fosfor får inte användas i sådana områden, för då är det frågan om krigsbrott.
Detta berättade och vittnade flera israeliska soldater om för omvärlden, vilket resulterade i att staten Israel satte igång en egen utredning om huruvida vit fosfor hade använts eller inte.
Helt enligt sionistisk sed kom man naturligtvis fram till att det inte hade använts (detta trots att det var bevisat att det hade använts), och helt enligt sionistisk sed anklagades alla länder som fördömde Israels användning av vit fosfor i de civila områdena för antisemitism och för att springa "nazisternas ärenden".

Har staten Israel och alla dess sionister dålig tidsuppfattning? Ja, någonting sådant måste det ju vara, eller åtminstone något liknande.

Men så länge som Israel styrs av sionister, alltså judiska nationalister, kan det aldrig bli någon fred i Mellanöstern. Varför? Jo, för att de inte vill ha någon fred, såvida det inte sker på deras villkor förstås.
Ända sedan Israels allra första sionistiska regim tillträdde (vilket var för en herrans massa år sedan) har landets regim, oavsett vilka som sitter i eller har suttit i den, haft två mål, nämligen följande:
Att upprätta ett Stor-Israel i vilket inga andra än judar som är sionistiska får finnas, och att tysta all kritik mot landet oavsett vilket eller vilka håll den än kommer ifrån.
Angående det förstnämnda så har man stora likheter med den muslimska terrororganisationen Islamiska Staten, skillnaden är bara att IS vill ha ett Stor-Islam i vilket inga andra än de som stödjer och sympatiserar med organisationen ska få finnas.
Med andra ord: I ett Stor-Israel ska bara judar som har "rätt" tro få finnas, och i ett Stor-Islam ska bara muslimer som har "rätt" tro få finnas.
Ett annat hot mot fredsprocessen i Mellanöstern är att USA fortsätter att hålla staten Israel om ryggen oavsett vilka illdåd den begår emot den palestinska befolkningen.
Det är inte konstigt att det finns så stort och omfattande hat emot USA bland muslimer, och att raketer skjuts in i Israel från arabiskt håll.
Missförstå mig rätt, jag stödjer inte terror från varesig arabiskt håll eller israeliskt håll, men man måste se helhetsbilden.
Sedan har vi det här med de israeliska bosättningarna också på arabisk mark som bara fortsätter, de är också ett hot mot fredsprocessen. Sedan kan Israels nuvarande premiärminister Benjamin Netanyahu prata hur mycket fred han vill.
Men innan man börjar med det så kanske man ska vilja ha fred till att börja med.
Jag, och även mängder med mig, ska ju sent glömma den gången han sade att Israel ska göra allt för att det ska bli fred i Mellanöstern och att det inte ska byggas några fler israeliska bosättningar eftersom dessa är ett hot mot fredsprocessen i Mellanöstern.
Dagen efter att han hade sagt detta utökades de israeliska bosättningarna ännu mera, och ett stort antal araber som protesterade mot detta sköts ihjäl av bosättarna.
Men vad sade Netanyahu ? Jo, inte ett endaste pip, helt plötsligt var allt vackert prat om fred som bortblåst igen.

Men åter tillbaka till det här med att Sveriges Radio återigen har blivit fällda av Granskningsnämnden för kritik mot Israel.
Om man vill kan man tolka det som att Granskningsnämnden springer de israeliska sionisternas ärenden, jag förstår faktiskt människor som anser att det finns en sionistisk ockupationsregim som styr en majoritet av världen.
Och mitt uppe i allt detta finns det
fortfarande människor som anser att Israel är Mellanösterns enda demokrati.
Jo men visst, det klart att en stat som har som mål att utrota varenda palestinier från jordens yta är demokratisk. Se bara på t ex när dess arme' ska ha tag på någon muslimsk terrorist som har skjutit någon raket in i Jerusalem, då passar man på att döda så många arabiska innevånare som möjligt i jakten på den som man vill åt.
Om man sedan får tag i den som man vill ha tag på eller inte verkar inte spela någon större roll, det viktigaste är ju att man får döda en massa människor som man anser inte hör hemma där.
Känns denna retorik igen från andra världskrigets Tyskland tro? Ja, jag tänkte väl det.

Länge leve den "demokratiska" staten Israel!


Relaterat: SR fälls efter felaktigt uttalande om Israel

Inga kommentarer: