lördag 8 februari 2014

I kvällens Gjallarhornet: Om bl a SvP:s punktprogram och vänsterextremt våld

I kväll medverkade jag för sjunde gången i radioprogrammet Gjallarhornet, detta tillsammans med en viss Jimmy (han har för övrigt medverkat tidigare i programmet, vi kommer in i programmet 15 minuter in i det).
Det var tänkt att det ikväll skulle ha handlat om Svenskarnas parti, t ex partiets punktprogram som består av 10 punkter. Några medlemmar i SvP var inbjudna att medverka, ingen av dem tackade dock tyvärr ja.
På grund av detta blev det lite ändringar i programmet.
Istället handlade kvällens avsnitt bl a om Svenskarnas partis punktprogram (t ex punkt nr 10 som handlar om partiets miljö- och djurskyddspolitik), om det nya Radio Framåt, om det nybildade Framstegspartiet som bildades förra helgen, om att Sverigedemokraternas partiledning utesluter en massa medlemmar på grund av flummiga orsaker, om vänsterextremt våld emot politiska motståndare som t ex sverigedemokrater och SvP:are, samt om EU.


Men vi diskuterade också svensk kultur (t ex svensk folkmusik), samt en viss vikingarockspelning i Eksjö nästa lördag på vilken vikingarockgrupperna Völund Smed och Folkhem spelar (på grund av den spelningen kan jag därför inte vara med i Gjallarhornet nästa lördag).
Kvällens avsnitt av Gjallarhornet var 90 minuter långt och kördes live via Skype, en person vid namn Kent Andersson ringde också in till programmet via telefon.
Ni som missade att höra programmet live kan höra det på den första länken som följer här nedanför, alltså den som heter "Gjallarhornet20140208".
Trevlig lyssning på er!


https://archive.org/details/Gjallarhornet20140208 ,
https://www.facebook.com/SvenskarnasParti ,
http://www.motgift.nu/ ,
http://bojkottaaftonbladet.wordpress.com/2014/02/04/vansterextrem-skadegorelse-mot-medlemmar-i-svenskarnas-parti/ ,
https://www.svenskarnasparti.se/vidareutveckling-av-de-politiska-punkterna/ ,
https://www.realisten.se/2014/01/31/daniel-spansk-nasta-gang-ar-jag-bevapnad/ ,
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/eu-saknar-kapp-morot-och-politik_8973462.svd ,
https://www.realisten.se/2014/02/04/extremvanstern-stod-och-solidaritet/ ,
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18323308.ab ,
https://www.realisten.se/2014/02/04/misstankt-garningsman-representerade-vansterpartiet/ ,
http://gjallarhornet.tk/ .

Inga kommentarer: