måndag 10 februari 2014

Den schweiziska befolkningen har fattat det som Sveriges politiskt korrekta etablissemang inte fattar

Igår så röstade en majoritet av den schweiziska befolkningen ett klart, tydligt och rungande nej till massinvandring till Schweiz.
Naturligtvis kom det omedelbart fördömanden från Sveriges regim i form av politiskt korrekta sjuklövernpolitiker som t ex Carl Bildt och Fredrik Reinfeldt, från demokratifientlig media i form av bl a Aftonbladet osv, samt förstås ifrån s k "antirasister" som menade att Schweiz återigen är främlingsfientligt och rasistiskt.
Men vad det är som är så fruktansvärt främlingsfientligt och rasistiskt med att ett demokratiskt land har en demokratisk folkomröstning angående en fråga som rör landet kan, och kunde, som vanligt inte någon av alla dessa hatiska aktörer svara på.
Och varför skulle de kunna göra det?
Likadant var det ju när en majoritet av befolkningen i Schweiz röstade igenom ett förbud mot minareter (muslimska bönetorn) i landet.
Man minns ju vad bl a den djupt inskränkte och avskyvärde "journalisten" Martin Aagård på Aftonbladet (ni vet han som anklagade Norges nationalsport nr 1, alltså längdskidåkning, för att vara rasistisk och som omedelbart fick svar på detta av en norsk chefredaktör som menade att Aagård var en lobotomerad dubbelidiot som hade sitt huvud djupt uppkört i sitt anus eller liknande) hade att säga om den saken.
Aagård skrev nämligen som svar på det folkomröstningresultatet en artikel i Aftonbladet i vilken han påstod att det inte är demokratiskt med folkomröstningar.


Men den här gången har Martin Aagård för ovanlighetens skull hållit sin käft någorlunda tyst (ja, utom på Twitter då där han som vanligt vräker ur sig fascistisk rappakalja).
Vad som är orsaken till det kan man ju alltid spekulera i, men kanske har han och andra som är emot folkomröstningar mot all förmodan försökt fatta att folkomröstningar kännetecknar ett demokratiskt land.
Med andra ord så är inte Sverige ett demokratiskt land, hade det varit det så hade ju Sveriges befolkning fått folkomrösta om invandringen.
Men att vi inte får det är inte så konstigt, det hade ju blivit ett rungande nej till invandring i den frågan.
För vad Sveriges politiskt korrekta regim inte har fattat är följande:
Man löser inga problem för ett land genom att "ösa" in mängder med människor av vilka en majoritet av dessa enbart ställer till med en massa problem.
Inte heller löser man någonting genom att ta in mängder med människor för att lösa arbetslösheten genom att se till så att ännu fler blir arbetslösa.
Detta har däremot en majoritet av den schweiziska befolkningen förstått, därför röstade dessa igår nej till fortsatt massinvandring.


http://www.svd.se/nyheter/utrikes/schweizarna-nobbar-eu-invandring_8974020.svd ,
http://www.exponerat.info/schweiz-folkomrostade-och-sade-nej-till-massinvandring/ ,
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/hogerextrema-jublar-over-schweiz_8976848.svd ,
http://www.dn.se/nyheter/varlden/schweizarna-nobbar-eu-invandring/ ,
https://www.realisten.se/2014/02/09/schweiz-sager-ja-till-invandringsbegransning/ ,
http://hd.se/utrikes/2014/02/09/schweiz-rostar-om-eu-invandring/ ,
http://www.friatider.se/akesson-schweiz-ett-foredome ,
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18326221.ab ,
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/jimmie-akesson-schweiz-ar-ett-foredome_8978216.svd .

Inga kommentarer: