onsdag 15 januari 2014

Ahmed Rami och Karpstryparn i Gjallarhornet nu på lördag

Nu på lördag blir det mycket intressant i radioprogrammet Gjallarhornet, då kommer nämligen Ahmed Rami från den numera nedlagda radiokanalen Radio Islam att medverka tillsammans med mig i programmet.
Denne person (som för övrigt är invandrare från Marocko och fick politisk asyl i Sverige år 1973) är väldigt känd, han har bl a suttit i fängelse för hets mot folkgrupp emot judar.
Ahmed Rami blev också intervjuvad i den nationalsocialistiska musiktidningen Nordland vid ett tillfälle under 90-talet där han bl a sade att "Jag tycker att Hitler är den enda europeiska ledaren som på riktigt har förstått vad det handlar om".

Programmet börjar som vanligt 17.00 men håller denna gång på till 18.00, jag och Rami är med från kl.17.15.
Det kommer att pratas en del om Israels premiärminister Ariel Sharon som i lördags dog efter att legat i koma sedan 2006, samt om Sveriges utrikesminister Carl Bildts kritiserade hyllningar av denne man.
Även andra ledare och politiker som har hyllat Sharon kommer att tas upp.
Förutom detta kommer Ahmed Rami att i korthet ge sin syn på att Israel utvisar 50.000 svarta afrikaner (förmodligen kommer dessa att hamna i Sverige, var annars förresten?) , vad det var som gjorde att de hamnade i just Israel av alla länder, samt om Israels invandringspolitik.
Mycket intressant alltså, det är ju inte så värst många mediakanaler och mediatidningar som tar upp dessa tre saker.
Under programmets gång får jag möjlighet att fritt ställa frågor till Ahmed Rami, jag vet naturligtvis inte vilka frågor jag ska ställa till honom än men det lär ju märkas vad det blir.
Men det troligaste är väl att en del av dem kommer att handla om de saker som tas upp i programmet, en del annat kommer säkerligen upp också.

Angående vad som händer i Gjallarhornet framöver så kommer, förutom mig och programledaren, den Jimmy som var med i förra lördagens avsnitt att medverka i programmet fast via Skype då.
Detta står det nämligen om på Gjallarhornets hemsida.
Om det är någon av er läsare som vill medverka i Gjallarhornet framöver och har Skype så är det bara att ni lägger till Skypenamnet dalagunnar där, detta för att kunna medverka i gruppsamtal i programmet.

Men tillbaka till lördagens avsnitt nu.
Programmet körs som vanligt live och kommer efter sändningen att läggas ut på min blogg, på Gjallarhornets hemsida, samt på en viss arkivsida med nationella program.
Ni som inte har möjlighet att höra det live kommer alltså att kunna höra det efteråt.

För er som inte vet vem Ahmed Rami är så följer här lite information om honom:

http://sv.wikipedia.org/wiki/Ahmed_Rami ,

http://www.radioislam.org/islam/svenska/fildok/filer/int/nordlnd.htm .

Och här följer några länkar om Israels nu avlidne premiärminister Ariel Sharon:

http://www.dn.se/nyheter/varlden/ariel-sharon-slug-och-hansynslos/ ,

http://www.nationell.nu/2014/01/11/massmordaren-ariel-sharon-ar-dod-hyllas-i-svenska-medier/ ,

http://www.expressen.se/nyheter/ariel-sharon-har-avlidit--blev-85-ar-gammal/ .

Vi höres i etern nu på lördag!

Inga kommentarer: