tisdag 9 juli 2013

Fredrik "Adolf Hitler" Reinfeldt

I söndags kväll så var årets politikervecka i Almedalen slut, den mest uppmärksammade dagen där var förmodligen i onsdags när man fick höra Sveriges moderatlige statsminister uttrycka sig på sätt som är att jämföra med tal av Adolf Hitler.
Eller vad säger jag? Jämfört med Fredrik Reinfeldt så var Adolf Hitler en demokratisk person, vilket man inte kan säga om Reinfeldt.
Vad basunerade Reinfeldts diktaturfraser som t ex "De för in hatet i svensk politik. Ni ska inte få något inflytande!" ut? Jo, ett totalförakt och hat emot det system som vi har i Sverige. Visst, vi har inte mycket till demokrati i Sverige och visst har demokratin sina brister, detta står helt klart.
Men Fredrik Reinfeldt vill löpa hela linan ut, t ex vill han förinta alla de c:a 700 personers (både svenskar och invandrare) rättigheter som väljer att lägga sina röster på ett parti vars samtliga representanter han vill skicka till något förintelseläger.
Det enda som fattades i Fredrik Reinfeldts tal var en massa förbjudna tyska hets-mot-folkgrupputtryck.
Som sagt, inte ens varesig Adolf Hitler eller Josef Stalin skulle ha uttryckt sig så som Reinfeldt gjorde, han slår dem alltså båda två när det gäller hat.

Och sedan Reinfeldts påstående om att mummel och tystnad inte är svaret på främlingsfientlighet.
Jag håller fullständigt med honom, hans och andras främlingsfientlighet inom det politiskt korrekta etablissemanget måste bekämpas på alla sätt som går.
Reinfeldt känner ju varken några sverigedemokrater eller SvP:are, de är främlingar för honom. Så vem är han att uttala sig om främlingsfientlighet?
Angående SvP:are förresten så utgjorde Svenskarnas parti en intressant fläkt i årets Almedalsvecka, att sedan vissa aktörer inom den svenska PK-median menade att det var obehagligt att se dessa bruna krafter i Almedalen är en helt annan sak.
Men jag håller med, det är helt klart obehagligt att se bruna krafter som Fredrik Reinfeldt markera sin närvaro i Almedalen. Reinfeldt är för övrigt brun i dubbel bemärkelse, han brukar ju stoltsera med att han har en afrikansk kannibal i sin släkt.
Med andra ord så skulle det då enligt honom vara positivt med kannibalism, enligt alla extrema PK-iter är det ju viktigt med mångkultur.
Anser han i och med detta att alla invandrare från Afrika är kannibaler? För med tanke på hans påståenden så....
Men men, åter tillbaka till Svenskarnas parti. Den Sverigefientliga riksskatan Mona Sahlin påstod sig i förra veckan vara förföljd av "nazister" från Svenskarnas parti. Det är bara två problem med det påståendet:
1. Fredrik Reinfeldt är inte medlem i Svenskarnas parti.
2. Att uttrycka sin åsikt ( i det här fallet att kalla Mona Sahlin för landsförrädare) är inte att förfölja någon.
Men visst, enligt Mona Sahlin så skulle Fredrik Reinfeldt då förfölja Jimmie Åkesson och inte Sverigedemokraterna i allmänhet.

Men hur gjorde Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven ifrån sig i sitt tal i söndags, alltså det tal som avslutade Almedagsveckan?
Ja, för att vara ett tal som kommer från en relativt tafatt socialdemokratisk ledare så var det hyfsat bra, han försökte ju föra fram sin politik istället för att göra som Reinfeldt gjorde.
T ex Löfvens förslag om obligatorisk förskola, läxhjälp till alla och att minska stora klasser med runt fem elever var bra.
Angående Adolf (hoppsan, Fredrik menar jag ju) Reinfeldt så var det många som reagerade starkt på hans hatinställning, t ex krönikören Olof G. Hedengren på sajten Realtid.se, om Reinfeldts "insats" i Almedalen förra veckan har han nämligen skrivit bl a följande:

"Är det rimligt att etikettera SD som "hatets kolportör"? Nej, knappast. SD vill, tillsammans med halva befolkningen, kraftigt minska invandringen till Sverige. Oavsett vad man tycker i denna fråga är det väl fullt legitimt och demokratiskt oklanderligt att inta en sådan ståndpunkt. En ståndpunkt som inte har någonting med hat att göra vare sig mot enskilda eller kollektiv."

Här följer några relaterade länkar till allt det här:

http://www.exponerat.info/reinfeldt-i-almedalstalet-ett-av-partierna-far-inte-vara-med/ ,

http://www.realtid.se/ArticlePages/201307/05/20130705160013_Realtid190/20130705160013_Realtid190.dbp.asp

http://www.gp.se/ekonomi/1.1802856-reinfeldt-till-hart-angrepp-mot-sd ,

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article17070685.ab ,

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=94&artikel=5585461 ,

http://www.expressen.se/nyheter/almedalen/sa-vill-stefan-lofven-forbattra-skolan/ ,

http://www.expressen.se/nyheter/almedalen/k-g-bergstrom-om-lofvens-tal/ ,

http://www.expressen.se/nyheter/almedalen/svp-ledaren-forsvarar-sina-kamrater/ ,

https://www.realisten.se/2013/07/06/mona-sahlin-forfoljdes-inte-av-nationalister/ ,

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/manga-malsattningar-men-fel-losningar_8328894.svd

och

http://avpixlat.info/2013/07/08/akesson-enda-partiledaren-som-inte-agnar-sig-at-floskler-enligt-dagens-arena/ .

9 kommentarer:

Uno sa...

Egon Kärrman skrev en låt på 50-talet som hette "bla bla bla bla bla bla bla bla ifrån morron och till kväll är det bara bla bla bla". Stämmer utmärkt på dig, ingen substans bara bla bla bla bla bla.

Karpstryparn sa...

Svar till Uno: Hur vore det om du kunde försöka komma med argument istället för fjantigheter? Men jag vet varför du skriver smörja, du kan ju inte bemöta det jag skriver.
Så låten som du hänvisar till stämmer bättre in på dig än på mig.
Angående Egon Kärrmans låt så är den förresten rätt kul, jag gillar den. Men det kunde ju inte du veta.
Så kom med någonting bättre istället.
Fast det klart, liberaler eller vänsterextremister som dig kan det ju aldrig. Med andra ord så kräver jag för mycket av dig, håll dig till sandlådan istället du.

Uno sa...

Väntar med spänning på dina kommentarer angående högerextremist och rasistvåldet som exploderar nu i Sverige och omvärlden. Exempelvis i länder som Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern och inte minst i Sverige, där mord och kidnappning av unga kvinnor och förföljelser av politiker nästan skett dagligen.
Men du kanske har missat/förträngt detta med tanke på att du är fullt upptagen med att anklaga vänstern och liberaler för att vara pk och terroristkramare. Med andra ord så "silar du mygg och sväljer kameler".

Karpstryparn sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Karpstryparn sa...

Svar till Uno: Är det DU som driver den här bloggen? Svar nej.
Alltså är det jag som väljer vad jag tycker är viktigt att skriva om. Precis likadant är det för dig om du har en blogg, du väljer själv vad du vill skriva om.
Eller vaddå, tror du att det förhåller sig på något annat sätt?
Angående "rasistiskt" våld: Folk på din egen sida använder sig av ännu mer våld än de som begår s k "rasistiskt" våld, ni hatar ju demokrati och gör vad som helst för att förinta den.
Hur vore det om du kollade upp din egen ideologis historia istället för att prata skit? Eller törs du inte? Eller också beror det på att jag har rätt och du vet det, men vägrar erkänna det.
Så det är snarare du själv som "silar mygg och sväljer kameler".
Jag visste väl att du inte skulle ha några argument den här gången heller, gör mig besviken någon gång istället.
Varför försöker du inte komma med motargument? Eller beror det på att du inte har några? Förmodligen är det det sistnämnda.
Men visst, stör dig hur mycket du vill du. Ty det är inte mitt problem. T ex struntar du i vad som står i mitt blogginlägg, utan gafflar runt med en massa skitprat.
Typiskt typer som dig.

Karpstryparn sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Karpstryparn sa...

Svar till Uno angående hans raderade kommentar: Tyvärr för dig så accepteras inte personangrepp och påhopp mot mig, syftar nu på t ex uttrycket "mörkbrun skit" samt några andra liknande saker som du skrev.
Därför raderades den kommentar som du nyss skickade, den kommer alltså inte att publiceras. Detta på grund av den inte längre finns (om du förstår vad jag menar).
Jag har skrivit det förut till andra som har kommit med påhoppskommentar emot mig, och jag är tydligen tvungen att skriva det igen.
Om blogspot.com hade haft en kommentarsregelsruta till varje blogg där man kunde skriva vad man vill ska gälla för de som kommenterar så hade jag lagt in de regler jag anser gäller på min blogg.
Men samtidigt ska man inte behöva göra det, folk måste kunna tänka själv också.
Men du är uppenbarligen en av de som inte kan det.
Som jag skrev i kommentarsfältet till ett annat inlägg i min blogg så aktiverade jag kommentarsgranskningen i samband med Breivikdåden för några år sedan, jag blev då anklagad för att vara medskyldig till hans dåd av några idioter som kommenterade.
Man kan lugnt säga att de förtalade mig å det grövsta.
Sedan dess är kommentarsgranskningsfunktionen på, detta för att jag från och med dess är trött på alla påhopp.
Folk som inte skriver skit om mig får däremot sina kommentarer publicerade, det är den enda regeln.
Synd bara att du inte kunde skippa påhoppen, jag började faktiskt tro att du ville ha en saklig debatt.
Men uppenbarligen så hade jag fel. Härmed är denna diskussion avslutad.

Uno sa...

Detta kommer inte med, men tycker du mörkbrun skit är påhopp när du anklagar mig för att vara odemokratisk och hatar demokrati(indirekt) så förstår jag att du inte vågar ta en saklig debatt. Med andra ord du tål inget själv men hoppar på mig och andra med rena personangrepp och lögner.
Behåll du din lilla leksaksblogg och fortsätt kasta ogrundad skit på andra i din sandlåda....snacka om att vara patetisk.

Karpstryparn sa...

Svar till Uno: Där hade du fel för det kom visst med, detta enbart för att visa vilken patetisk liten skit du är.
Ta t ex det där med att du anklagar mig för att köra med lögner, när det är du själv som gör det.
Och sedan det här med "Behåll du din lilla leksaksblogg och fortsätt kasta ogrundad skit på andra i din sandlåda" då. Som sagt, du ger mig bara rätt vad beträffande mina påståenden om dig.
Bye bye!