måndag 22 juli 2013

Swebus spärrar Sverigevänliga sidor

Ni som brukar läsa min blogg har säkert sett att det i presentationen till den finns en mailadress. För precis som många andra bloggare så tycker jag att det är viktigt att ha en utifall någon skulle vilja direktkontakta mig om någonting.
För tre dagar sedan fick jag nämligen ett mail i dess inkorg som löd så här:

"Hej du

Kanske vet du redan detta men jag vill ändå passa på att berätta.
I förrgår när jag åkte med Swebus från Småland till Stockholm passade jag på att använda deras fria WiFi som finns ombord.
Det var för segt för att visa film men funkade ok till att surfa runt och läsa.
Men det värsta var att vissa sverigevänliga sidor som jag regelbundet besöker var spärrade som olämpligt material, bland annat Karpstryparn och EveryKindaPeople.

Dvs ännu ett företag på samma lista som Brandos och Max.

Kör hårt!

Hälsar Lindblomman"

Ja, vad ska man säga om detta? Det är väl bara att konstatera att Swebus i och med detta sällar sig till de fascistiska/politiskt korrekta kretsar som anser att det är skadligt med sanning och saklighet beträffande vissa sorters samhällsproblem, t ex de problem som är invandringsrelaterade.
Nåja, att Swebus kör med fascistiska metoder är i och för sig ingenting nytt, det upptäckte jag nämligen själv en gång när jag tänkte gå en bussutbildning via dem vid ett tillfälle i mitten på 90-talet.
Vid informationsmötet som några representater för Swebus höll stod det nämligen väldigt klart att det knappast är något företag som är för demokrati och mänskliga rättigheter, t ex fick man inte framföra någon kritik mot företaget om man var anställd där. För gjorde man det så riskerade man att få sparken.
Detta var en av orsakerna till att jag när ungefär halva informationsmötet hade gått bestämde mig för att inte bli bussförare hos dem, representanternas bete'ende och sätt under mötet var också under all kritik rent allmänt.

Efter att ha läst det mail som jag fick från nicet Lindblomman står det också väldigt klart att Swebus inte har ändrat sin inställning vad gäller demokrati och mänskliga rättigheter, man tycker uppenbarligen att min blogg är extremt jättefarlig liksom Every Kinda People anses vara.
Detta innebär garanterat att riktigt stora politiskt inkorrekta nyhetssajter som t ex Avpixlat, Fria Tider, Realisten och Exponerat också är spärrade hos Swebus.
Det som också är intressant i sammanhanget är att min blogg jämförs med dessa stora nyhetssajter, märkligt det med tanke på att min blogg är en fjärt i toaletten i jämförelse med dem.
Men samtidigt kan jag lugnt säga att jag känner mig smickrad på grund av att min blogg i Swebus ögon anses vara ett lika stort sanningsenligt "hot" som Every Kinda People, Avpixlat och många andra av alla invandringskritiska nyhetssajter.
För sanning och saklighet, ja, det är tydligen jättefarligt det.
"-Ajjja bajjja!, usch och fy!", sade Swebus!

Så tackar tackar, Swebus, för att ni sporrar mig ännu mera (som bekant är det inte bara ni som gör det naturligtvis).
Och tack till Lindblomman som skickade mig informationen.
Undrar just om min blogg är spärrad på bibliotekdatorer också? Skulle inte förvåna mig i så fall, jag är ju jättefarlig tydligen, hehe!
Men att sanningen svider i PK-ögon värre än den värsta och största härdsmälta är ju väldigt vanligt.

Här har ni förresten bloggen Every Kinda People: http://everykindapeople.blogspot.se/ .

Och här har ni (om ni skulle ha missat den) min bloggs mailadress : karpstryparn944@gmail.com .

Uppdaterat: C:a kl.04.25, alltså strax över en timme efter att jag hade skrivit om detta med Swebus, så skrev också Exponerat om det efter ett tips om det från mig.
Ni finner Exponerats artikel på http://www.exponerat.info/swebus-wifi-nat-har-sparrat-sverigevanliga-sidor/ .

2 kommentarer:

John Doe sa...

Det är så man vill spy. Hur tänker dom egentligen? Antagligen inte alls.

Karpstryparn sa...

Svar till John Doe: Nej, de tänker uppenbarligen inte alls, däremot visar de sitt rätta ansikte. Bra att veta det.