torsdag 11 juli 2013

Vad blir det nästa gång? Gratis slalomåkning med tolk på skidorna?

Vad har de som hela tiden snackar och tjatar om att alla människor har lika värde i skallen egentligen? Jo, i princip ingenting alls.
Ett av de senaste exemplen på detta är att man inom den svenska idrotten, i det här fallet golf, nu låter asylsökande få spela gratis golf. Och detta med gratis tolkar till också.
Det finns alltså uppenbarligen ingen hejd på mjäkandet för asylsökande lyxsökare och s k "flyktingar".
Dessutom gäller det bara icke-vita och icke-västerländska människor, de som är vita och västerländska får alltså finna sig i att fortsätta spela golf till fullt pris.
Det falska tjatet och gnatet om alla människors lika värde är alltså genomfalskt den här gången också.
Visst, jag är inte särskilt förtjust i sport, allra minst golf då. Men jag tycker att rätt ska vara rätt, och att fel ska vara just fel!
Jag är alltså ingen PK-it.
Men visst, om det nu ska börjas med golfen så varför stoppa där?
Varför inte låta asylsökande och "flyktingar" få åka gratis slalom också? Visst, tolkarna lär ju få stå på framänden av skidorna och mer eller mindre skrika allt vad de orkar, men det spelar väl ingen roll så länge människorättsmjäkiga PK-iter får "slå sig för bröstet på stora trumman" och därmed visa vilka fantastiska människor de är.
På tal om det här med slalomåkning så undrar jag hur en sådan utlärning skulle kunna gå till. Kanske blir det någonting i stil med följande?:

Tolken: -NUUUUUUUUUUUUUUUU DDDUUUUUUUUUUUUUUUU KKKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRRRAAAAAAAAAAAA UUUUUTTT VÄÄÄÄÄÄÄNSTER,VAAAAAAAAAAAAAA!!!!
"Flyktingen": -JJJJAAAA IIIICKICKEEEEE FÖÖÖÖRSTTTÅÅÅÅÅ, VAAAA????!!!!?????!!!???!!!
Tolken: -JJJAGG SKRRREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK "NUUUUUUUUUUUUU DUUUUUUUUUUUU KÖÖÖÖÖÖÖÖRAAAA UUUUUUUUUUUUUUUUUUT VÄÄÄÄNSTEEEEEEEEEEER, VAAAAAAAAAAAAAAA!!!!"!!!!, NEEEEJJJ, DDDUUUU KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRRRRAAAAAAAAAAA FFFFEEEEEL, VVVVAAAAAAAAAAAAA, DDDDUUUUUUUUUUUUU KKKÖÖÖÖÖÖRAAAAAAAAAAAA UUUUUUUUUUUUUUUUUUUT SKOOOOOOOOOOOOOOOGEEEEEEEEEEEEEEN, VAAAAAAAAAAAA!!!! NNNEEEEEEEEEEJJJ, AAAAAAAAAAAAAAAKKKTTTTTAAAAAAAAAAAA TRRRRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄTTTT, VAAAAAAAAAA!!!!!!!

EPILOG: Ljud som följer när "flyktingen" kraschar rakt in i en tall med tolken som vid smällen flyger åt det ena hållet och "flyktingen" åt det andra: *KKKKRRRRRRAAAAASCH* (den oundvikliga smällen med tallen) *SMACK* *KRACK* (tolkens och "flyktingens" ben knäcks) *KNÄCK* *SNAPP* (ljuden när "flyktingens" svanskota knäcks på grund av att han landar med arslet före rakt på en stubbe).

Angående det här med golfen så kan ni läsa mer om det på t ex följande:

http://www.exponerat.info/mer-gratis-golf-till-asylsokande-sjalvklart-med-gratis-tolkning/

och

https://www.realisten.se/2013/07/11/golf-for-asylsokande-och-ensamkommande/ .

Hittar jag fler länkar om det här så kommer jag att lägga in dem i inlägget.

Inga kommentarer: