lördag 16 februari 2013

Regeringen: "Vi skiter i både svenskar och invandrare, det är ju snart valår igen"

För 2 dagar sedan så gick den borgeliga regeringen ut med påståendet om att de vill skärpa lagstiftningen för arbetskraftsinvandringen.
Varför påstår man då detta? Jo, som det står i rubriken till detta inlägg så är det ju inte långt kvar till valåret 2014.
Dessutom talar ju varenda opinionsmätning sitt tydliga språk gällande Sverigedemokraterna, den senaste tiden har det nämligen inte funnits någon opinionsmätning där partiet har legat under 10 %. Rekordet hitills för SD är 16,2 %, alltså har den borgeliga regeringen med Moderaterna i spetsen insett att något måste göras åt detta, även om det innebär att man ljuger väljarna käpprätt upp i ansiktet.
Istället för att slicka uppåt så sparkar man alltså rakt fram, det är ju som bekant väljarna som avgör hur det ska gå för partierna.
Hade det varit val idag förresten så hade regeringen blivit en tvåpartiregering, eftersom Centerpartiet och Kristdemokraterna sedan en tid tillbaka befinner sig kraftigt under riksdagsspärren.
Angående arbetskraftsinvandringen så säger migrationsminister Tobias Billström så här:

"-Om man vid en kontroll av Migrationsverket upptäcker att det förekommer en situation där löner och försäkringsvilkor inte är i linje med vad man har erbjudit, så ska man kunna återkalla tillståndet."

Men det han egentligen sade var ju följande:

"-Vi kör på ännu värre och absurdare än tidigare, vi skiter i både svenskar och invandrare. Om sedan hela landet går åt helvete spelar ingen roll, så länge vi tjänar stora pengar på skiten. Men om landet däremot blir bra igen, ja, då är det inte bra. För då får vi inte in några pengar."

Med andra ord så är regeringens påståenden om skärpt invandring, i det här fallet då arbetskraftsinvandring, bara ett spel för väljarna.
Men vänsterblocket då? Jo, de fortsätter att köra på med sina rasistanklagelser de, trots att det var Socialdemokraterna som en gång i tiden drev igenom Rasbiologiska institutet i Uppsala.
Än idag är Socialdemokraterna, liksom Vänsterpartiet och Miljöpartiet, ett rasistiskt parti. För med tanke på hur representanter för dessa partier uttrycker sig om svenskar och invandrare som är emot invandringspolitiken så....
Och deras vänsterextrema "fotgängare" som försöker mörda meningsmotståndare, samt begår annan "trevlig" grov brottslighet, ska vi väl inte ens tänka på. Eller?

Men åter tillbaka till regeringens desperata skrämselhicka.
Egentligen är det konstigt att de har det, det borde ju snarare vara vänsterblocket med Socialdemokraterna i spetsen som har det.
Varför det då? Jo, var sjätte LO-medlem skulle rösta på Sverigedemokraterna om det vore val idag, detta enligt en Sifo-analys som gjordes för SVT Nyheter.
I september 2012 var det var åttonde LO-medlem som tyckte så.
Därmed är alltså SD det näst största partiet bland LO:s medlemmar.
Som sagt, jag är förvånad över att regeringen bryr sig om detta.
För vilken syn regeringen har på människor som är lågavlönade vet väl de flesta vid det här laget. Ta bara det här med Fas 3-"jobb" t ex.
Sedan har vi de som på olika sätt är sjukskrivna också.
I vilket fall som helst ska det bli intressant att se vad regeringen menar med skärpta regler angående arbetskraftsinvandring. För de menar ju faktiskt inte någonting alls med det. Nej, det är bara valfjäsk alltihop!
Men visst, om de nu verkligen menar det, hur har då regeringen tänkt att lyckas med detta? Ska den med hjälp av de andra sju 7-klövernpartierna i riksdagen riva upp grundlagen 1 gång till? Regeringen skrev ju tillsammans med de sju andra vansinnespartierna i riksdagen in det mångkulturella samhället i grundlagen, detta utan att fråga de svenska medborgarna.
Alltså består sju av åtta riksdagspartier enbart av en enda stor hög med brottslingar, det enda riksdagspartiet som motsatte sig detta var Sverigedemokraterna.
Men visst, om ni ändå ska rucka på grundlagen så kan ni väl ändå göra det ordentligt?
Varför inte göra om grundlagen 222 gånger, när ni ändå håller på? Ni har ju lyckats bra med att rasera Sverige hitills.

Läs mer om regeringens senaste lögner på bl a följande:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/mp-vill-skarpa-reglerna_7913956.svd ,

http://www.svt.se/nyheter/sverige/mp-vill-skarpa-reglerna ,

http://hd.se/inrikes/2013/02/14/mp-vill-skarpa-reglerna/

och

http://www.dn.se/nyheter/politik/mp-kraver-hardare-regler .

Inga kommentarer: