onsdag 27 februari 2013

Kritisera journalister och du kan få sparken från ditt jobb

Med risk för att få sparken från mitt jobb så skriver jag nu följande: Svenska journalister = lobotomerade dubbelidioter som inte tål kritik.
Ett av många bra exempel på det är Aftonbladets krav på att man ska ha ett konto på Facebook, detta för att de som jobbar på Aftonbladet ska kunna stänga av människor som är kritiska till tidningens artiklar och även kunna åsiktsregistrera dessa människor. På den sista punkten bryter Aftonbladet mot svensk lag för 8791:a gången i ordningen.
Ett annat exempel på att inte kunna ta kritik och mothugg är att Expressens chefredaktör Thomas Mattsson sedan en tid tillbaka har stängt av kommentarsfuktionen på sin blogg om Expressen, detta på grund utav att han inte kan acceptera kritiska röster.
Och så har vi PK-sajten Newsmill som även den har stängt av sin kommentarsfuktion, dock med extremt enstaka undantag från regeln som när Avpixlats krönikör Mats Dagerlind får sina artiklar publicerade där.
Ja, dessa tre exempel är bara tre i raden av den enorma mängden angående "journalisters" härskartaktik.
De PK-sajter som har stoppat folk från att kommentera artiklar på grund av "dåligt underlag på fötterna"/att de inte tål andra åsikter än de själva har är oändliga, det nya Ryssland under Josef Stalin-tiden är här.
Och nu senast en snowboardåkare som har blivit avstängd för att ha skrivit vad han tycker om "journalister" på Nyheter24, dessa har nämligen förtalat honom å det grövsta.
Men vad resulterade detta i då? Jo, snowboardåkaren fick sparken från sin plats i snowboardlandslaget.
Eller uttryckt på ett annat sätt:
Demokrati är som rutten grisavföring, så länge du tycker som PK-makthavarna får du rulla dig i dyngan hur mycket du vill!

Läs mer om det hela på t ex följande:

http://www.friatider.se/hanade-journalister-sparkas-ur-landslaget ,

http://www.expressen.se/sport/vintersport/kritiserats-for-sin-kvinnosyn--sparkas/ .

Inga kommentarer: