onsdag 26 augusti 2015

Är föreningen Unga mot antisemitism och främlingsfientlighet allierad med Ku Klux Klan? Vill regeringen och Alliansen verkligen stoppa SD?

Sedan Sverigedemokraterna förra torsdagen fick sin hitills högsta opinionssiffra i form av 25,2 % i en Yougov-mätning försöker s k "demokratiska" makthavare på t ex PK-medianivå och i regeringen och Alliansen ta till ännu mer antidemokratiska och fascistiska metoder för att försöka stoppa SD, det är alltså återigen inte långt kvar till våldsuppmaningar emot partiet och dess företrädare.
Socialdemokraterna försöker efter rekordresultatet att göra upp med Moderaterna om integrationspolitiken enbart för att stoppa SD, sverigedemokrater portas på krogen och andra offentliga lokaler för sin politiska tillhörighet, det tjatas återigen om partiets "nazistiska" historia, tjat och gnat om att SD förespråkar folkmord på bl a tiggare fortsätter osv, ja, cirkuskonsterna emot partiet tar sig nya patetiska höjder som får de förra att framstå som lobotomerade "pissungssaltomortaler".

Ja, som ni förstår så får sakligt lagda, vettiga och verklighetsförankrade människor som jag själv vatten på sina kvarnar, vi "gapskrattar hela vägen till banken", så att säga.
Anledningen till att jag skrattar åt regeringens, Alliansens och s k "antirasister" patetiska pajaskonster är bl a följande: Är det inte dags för dessa första klassens lobotomerade dubbelidioter att fråga sig själva varför SD hela tiden ökar trots all lögn- och smutskastningspropaganda emot partiet, dess företrädare och sympatisörer?
Hade jag varit en politiskt korrekt och seriös SD-motståndare så hade i alla fall jag undrat följande:

-Vad är det som gör att SD hela tiden fortsätter att öka?

Tja, det finns flera olika faktorer till varför SD fortsätter att öka, invandringspolitiken är bara endast en liten kugge i det stora maskineriet. 
Ett annat av många exempel är de andra riksdagspartiernas vägran att lyssna på väljarna och håna alla människor som varit med om eller råkar ut för invandringens och mångkulturens baksidor, ett annat är hatet och hånet emot partiet från de politiskt korrekta mediaredaktionerna i Sverige emot partiet i form av t ex Aftonbladet, Expressen och Sveriges Radio.
Ja, listan på orsaker till varför SD hela tiden ökar kan göras väldigt lång.
Men de patetiska "buhu-buhu"-konster i form av t ex artiklar skrivna av personer som försöker få det till att människor inte ska få rösta på SD minskar dock inte, detta trots att de som skriver artiklarna väldigt klart och tydligt "dansar i genomruttna tunnor".
Ett exempel på en sådan person är grundaren av föreningen Unga mot antisemitism och främlingsfientlighet, alltså Siavosh "Dekadens" Derakhti.
Jag syftar nu på en av hans senaste hatartiklar, nämligen den med rubriken "Vi har fortfarande chansen att stoppa SD" som stod i pappersupplagan av toalettpapperstidningen Metro fredagen den 21:a augusti, alltså förra fredagen.
Hela artikeln är så fylld av halvsanningar och motsägelsefullheter att jag faktiskt inte vet vart jag ska börja någonstans, hycklande gör han klart att han t ex anser att integrationen och migrationen har totalmisslyckats samtidigt som han inte vill att det ska göras saker för att dessa båda saker ska fungera.
Jag läste faktiskt hans artikel idag hemma hos en kompis till mig, men skrattade inte mindre för det.
Däremot blev jag ganska arg över hans tunnelseende, i hans ögon är lösningen på dessa båda misslyckanden att folk ska stoppas från att rösta på SD.
Sympatiserar denne Siavosh möjligtvis med Ku Klux Klan? Många av denna organisations medlemmar har ju sedan många många år tillbaka bara en enda lösning på alla mångkulturella problem i USA.
Vilken är det då? Jo, den slutliga lösningen! Och vad det betyder är ju inte svårt att räkna ut.
Resten får ni räkna ut själva, "ordet är ju fritt än så länge", som det heter.
Men hur länge det är det, ja, det återstår att se.

http://www.friatider.se/sd-st-rsta-parti-f-r-252-procent ,

http://www.expressen.se/nyheter/undersokning-sd-ar-sveriges-storsta-parti/ ,

https://samtiden.nu/19313/s-och-m-maste-valja-vag/ ,

http://www.expressen.se/nyheter/ny-rekordmatning-for-sverigedemokraterna/ ,

http://www.metro.se/metro-debatt/vi-har-fortfarande-en-chans-att-stoppa-sverigedemokraterna/EVHoht!LD8vgdX6itdI/ ,


Inga kommentarer: