tisdag 2 oktober 2012

Vad har "flyktingarna" i Glava Gästgård gemensamt med islamister?

Som om det inte räcker med all samhällsomstörtande muslimsk invandring till Sverige så har nu en ny typ av utveckling (eller rättare sagt bakåtveckling) skett, nämligen följande:
Det islamistiska partiet Hisb-ut-Tahrir, som vill avskaffa alla former av demokrati och upplösa allt vad landmassor heter, kommer nu att etablera sig i Sverige.
Hur det politiskt korrekta etablissemanget med alla sina vidriga hantlangare (t ex "antirasistiska" stormtrupper) kommer att bemöta ett parti som uttryckligen vill avskaffa västerländsk demokrati och tankefrihet återstår att se, men förmodligen kommer man att precis som hitills, när det gäller alla muslimer, frivilligt "krypa till gaskammaren" i förhoppningen om att inte bli ofrivilligt avrättade.
Men svenska folket då? Ja, dem skiter PK-etablissemanget i, svensk undergång är viktig den.
Intressant är förresten att denna etablering kommer samtidigt som ett stort antal muslimska "flyktingar" från bl a Somalia och Syrien har "satt bo" på Glava Gästgård i Arvika kommun.
Är detta en slump? Själv tycker jag inte att det verkar vara det. Därmed är inte sagt att det inte är en slump, men man undrar ju.
För de så kallade "flyktingarna" i Glava Gästgård och de i detta islamistparti verkar ha mycket gemensamt, bara ta det här med att "flyktingarna" inte förstår att man måste stänga dörrarna för att det inte ska bli kallt inomhus.
Och ändå ska man ju komma ihåg att vi bara befinner oss i början av oktober än.
Så hur låter det när vintern kommer?: "Buhu, buhu-u-u-u-u, va, vi icke vete vad kyla är, va, vi icke veta något alls, va, vi dumma, va."
För ärligt talat, fattar man inte att man måste stänga dörrarna för att värmen inte ska försvinna ut ur kåken, ja, då är man stenkorkad !
Men det stoppar inte där, ånej, det kommer mera: De har ingenting att göra. Inga gator, inga spel, inga datorer, inget supermarket. Det enda de har är en mindre butik som de kan köpa mat på, med andra ord så lär de svälta ihjäl. För inga djuplågeriaktiga halalvaror finns där....ÄN.
Klagan, klagan och åter klagan alltså. "Buhuuu, BUHU-U-U-U-U-U-U, vi har inte ens en dator vi! Usch så rasistiskt!"

Är dessa flyktingar? Svar nej. Alltså har de mycket gemensamt med galningarna i islamistpartiet Hisb-ut-Tahrir, inte bara på denna punkt.
Men å andra sidan finns det ju knappt några flyktingar i Sverige, de som verkligen är flyktingar tar sig ju aldrig på grund utav olika orsaker hit.

Här följer några relaterade länkar:

http://sockerbitar.se/snart-ar-alla-i-glava-rasister/ ,

http://nwt.se/arvika/article1175881.ece ,

http://nwt.se/arvika/article1175864.ece ,

http://www.friatider.se/islamistparti-etablerar-sig-i-sverige ,

http://blog.svd.se/ledarbloggen/2012/09/07/hizb-ut-tahrir-etablerar-sig-i-sverige/ ,

http://www.swedenconfidential.info/2012/10/01/vad-var-det-vi-sa-islamparti-breder-ut-sig-i-sverige/ ,

http://www.nationell.nu/2012/10/02/radikalt-islamistparti-lanseras-i-sverige-vill-ta-over-landet/  .

Inga kommentarer: