onsdag 24 oktober 2012

All heder åt Svenskarnas parti för detta

I en tid då den svenska PK-median och de svenska PK-partierna i riksdagen (alla utom Sverigedemokraterna) hetsar sina vänsterextrema/"antirasistiska" stormtrupper på gator och torg till att attackera och försöka mörda människor som dessa anser vara "rasister", "nazister", ja, politiska motståndare rent allmänt osv, är det glädjande att det finns partier, organisationer och andra som är emot denna vidriga och totalt förkastliga utveckling.
Ett exempel på ett sådant parti är SvP, alltså Svenskarnas parti, detta idag i form av en artikel på nättidningen Realisten.
Så här står det bl a i artikeln:

"Senast i raden är den av massmedia i allmänhet, och TV4 i synnerhet, upphöjda rapparen Malcolm Brandin som publicerat en bild på sig själv iförd en tröja där Jimmie Åkesson (SD) misshandlas blodig. Brandin är aktuell i talangtävlingen X-Factor på TV4, och trots detta uppenbara hot mot en engagerad politiker väljer TV4 att ge honom en plattform och fortsätta i tävlingen. Vilka signaler detta sänder till svenska ungdomar är inte svårt att gissa sig till, och med detta sätt att se genom fingrarna på politiska hot främjar man en mycket olycklig utveckling i det politiska Sverige.

- Det är viktigt att samtliga krafter sätter ned foten nu, då utvecklingen redan fått gå för långt. Att TV4 lyfter fram en person som Malcolm Brandin i ett program som ses av hundratusentals ungdomar är en skam, och det är min förhoppning att man tar sitt förnuft till fånga och slutar gulla med den här typen av extremister, säger Dan Eriksson, styrelseledamot i Svenskarnas parti."

Vågar man gissa på att det kommer att gå bra för Svenskarnas parti i valet 2014 månntro? För detta är långt ifrån det enda exemplet där SvP gör bra ifrån sig.
Bland PK-partierna lyser nämligen däremot sådana saker rejält med sin frånvarande frånvaro, något som alltså lyser igenom ständigt varenda dag som Gud ger.
Eller uttryckt på ett annat sätt: PK-partiernas och PK-medians genomskinlighet lyser igenom mera än huden på en afrikansk kalråtta.
Och Det vill inte säga Lite det!

Läs artikeln i sin helhet på http://www.realisten.se/2012/10/24/svenskarnas-parti-kraver-krafttag-mot-politiskt-vald-och-hot/ .

Samma artikel finns även på http://www.svenskarnasparti.se/2012/10/24/svenskarnas-parti-kraver-krafttag-mot-politiskt-vald-och-hot/ .

Inga kommentarer: