måndag 23 april 2012

Om hetsen emot SD i samband med Breivikrättegången, del 3

Igår så avslutades den första av de 10 rättegångsveckorna emot Anders Behring Breivik, men till skillnad ifrån svensk PK-medias många desperata och löjeväckande försök att beskylla massinvandringsmotståndare som t ex Sverigedemokraterna så kommer den rättegången när dessa 10 veckor har gått att vara slut.
Men hur långt tänker svensk PK-media som t ex Aftonbladet och Expressen gå i sina absurda försök att smutskasta och kriminalisera SD och alla som är emot de enorma drösar med nackdelar som finns med det mångkulturella samhället? För någonstans borde väl ändå idioter som ABB:s chef Jan Helin (längre ner i inlägget förklarar jag varför jag skriver ABB, och inte AB) och Expressens chefredaktör Thomas Mattsson inse när de har "trampat i galen tunna".
Fast det klart, varför ska de inse det nu när de inte har gjort det förut? Några strålande exempel på det är Thomas Mattssons "gnäll- och skriktjat" om hans påstådda oskuld när det gäller att stå åtalad för vapenbrott (hörru Mattsson, ta och gå en grundlig grundkurs i lag och ordning innan du börjar "skrika hals" för den 900 000:e biljonen gången i ordningen) och Jan Helins försök till bortförklaring om att han inte hade en aning om att en av hans medarbetare var med i det kriminella MC-gänget Outlaws.
Ironiskt nog avslöjades Aftonbladets samarbete med Outlaws av just Expressen.

Jan Helin: -Hur kan ni begära att jag ska kunna veta precis varenda liten sak? Jag menar, jag vet ju inte ens hur en våldtäkt går till, i alla fall inte när den begås utav några icke-vita eller på annat sätt icke-västerländska invandrare. För sådant sker ju aldrig!

Men herre jösses, Jan Helin, med din retorik kan man ju påstå att världens nu levande tjockaste och tyngsta människa har ekvatorn som livrem då. Med andra ord så har du sett minst ett antal gånger för mycket på filmen "Den galna professorn" med Eddie Murphy i huvudrollen och tror helt och hållet på att allting som sker i den har hänt på riktigt.
Angående det här med ekvatorn så syftar jag på en scen i filmen där Eddie Murphy (och nej, Jan Helin, han spelar inte sig själv i filmen) gör narr av en ståuppkomiker.

Men nu undrar ni kanske varför jag högre upp i detta inlägg skrev att Anders Behring Breiviks chef är Jan Helin (Anders Behring Breivik brukar ju förkortas ABB)? Tja, med tanke på vad Jan Helin har anklagat SD:s partiledare Jimmie Åkesson för så.....
Ärligt talat så delar ju faktiskt både Thomas Mattsson och Jan Helin chefsskapet på den punkten, så mjäkiga lögnare de båda är. För de driver ju inte Sveriges mest utskämda skvallertidningar utan orsak!

Nåväl, ytterst patetiskt för de båda två (särskilt för Jan Helin, med tanke på att han är åt vänster) så oroade ABB:s beteende psykologer redan 1983 (och nej, Jan Helin, Breivik har inte jobbat på din tidning hur mycket du än skulle vilja att han har gjort det). För till den svenska vänsterns stora förtret kommer nu ytterligare indikationer på Anders Behring Breiviks psykiska ohälsa, några länkar till detta finner ni i slutet på detta inlägg.
När det gäller inläggserien om hetsen emot Sverigedemokraterna i samband med Breivikrättegången så får jag se hur länge den varar, jag kan ju inte ta upp precis allting som den innefattas utav. För 10 veckor är mycket det. Men några inlägg till om det blir det i alla fall, efter det börjar jag med andra ämnen igen.

Läs mer om den svenska vänsterns förtret när det gäller Anders Behring Breivik på t ex

http://avpixlat.info/2012/04/22/breiviks-beteende-oroade-psykologer-redan-1983/

och

http://www.dagbladet.no/2012/04/22/nyheter/breivik/anders_behring_breivik/terror/22_juli/21230454/ .

Läs även om Aftonbladets samarbete med det kriminella MC-gänget Outlaws på http://www.expressen.se/nyheter/expressen-avslojar/gangman-jobbade-for-aftonbladets-agare/ .

Och som "grädde på moset" har vi här det senaste snacket från Breivikrättegången: http://www.svd.se/nyheter/utrikes/breivikrattegangen-dag-6_7077015.svd
och
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/breivikrattegangen-dag-for-dag_7077551.svd .

4 kommentarer:

Smörblomma sa...

Oj, du har lagt ner mycket tid på att skriva om detta. Jag har också följt med rättegången och man upphör aldrig att förvåna sig där.

Karpstryparn sa...

Svar till Smörblomma: Japp, det har jag gjort. Och mer kommer.
Angående rättegången: Håller med.

Fenixmonas sa...

Idag börjar rättegången i Skåne...Nu kommer media att släppa lite på norge och lägga krutet i skåne...Kramiz

Karpstryparn sa...

Svar till Fenixmona: Ja, svensk PK-media kan ju inte vara slasktrattar 24 timmar per dygn jämt och ständigt...även om de gör sitt bästa för att vara det. Kramiz