torsdag 26 april 2012

Lägerkommendanten: -Jaha, nu har Kurdo Baksi dödat en jude igen

Skulle ni vilja se en film där den svenskfientlige rasisten och antidemokraten Kurdo Baksi spelar huvudrollen, t ex Batman? Det skulle i alla fall inte jag, man vill ju inte att filmen ska bli totalt utskämd och göras till rejält åtlöje.
Men om man är ute efter att göra en riktig "kalkonflopp" till film, ja, då är Kurdo Baksi som klippt och skuren för den. Han är ju ett enda stort misslyckande hela han, så "antirasist" han är.
Hur går förresten hans antirasistiska inställning ihop med att han är kurdisk nationalist som propagerar för utrotning av turkar? Blanda nu inte ihop kurdiska nationalister med svenska nationalister, det är en väldig skillnad det. T ex är svenska nationalister varken rasister eller nazister, till skillnad från typer som Kurdo.

Angående filmen ifråga så skulle nog folk slänga både det ena och det andra på dess filmduk så fort Kurdo visade sig...fast å andra sidan räcker det ju med att läsa hans hatfyllda artiklar, lyssna på hans löjliga tjafs i radio eller tv, eller ta del av hans övriga svenskfientliga/demokratifientliga propaganda för att förstå att han inte har "alla kurder på kamelen".
Om Kurdo Baksi hade varit i Auschwitz när lägret var aktivt så hade säkert tyskarna sett till så att han hade blivit lägervakt, efter det hade de tagit semester. Men knappt skulle de ha gjort det innan de fick reda på att Kurdo hade skjutit ihjäl eller på annat sätt dödat en fånge.
"Hoppsan, nu har Kurdo Baksi dödat någon jude igen, man hinner ju knappt ta en fika ens. Den mannen ligger verkligen i, synd att han inte styr istället för Hitler för då hade vi vunnit kriget för länge sedan!"

Läs mer om det hela på http://www.swedenconfidential.info/2012/04/26/veckans-superhero/

Inga kommentarer: