tisdag 27 mars 2012

Hiphopare har ingen hjärna

Vad ska man säga om "människor" som håller på med hiphop? Ja, som om det inte räckte med att alla hiphopare är avdankade wannabeståuppkomiker som använder sig utav trummaskiner som blev "out of date" redan 10 minuter efter att de kom ut på marknaden så fick vi igår ännu ett bra bevis på att en övervägande majoritet av hiphopartister uppmanar till mord på andra människor.
Visst, det här finns det ju mängder med exempel på, t ex när rasisterna Promoe och Timbuktu uppmanade till mord på sverigedemokrater.
Men den artikel som jag länkar till längst ner i detta inlägg är ändå troligen det bästa beviset, för där syns det ju verkligen svart på vitt.
Fasen vet om inte pistolen är laddad också, det verkar ju som det.
Så vad är det då som får hiphoparen Infante Azocar att inte trycka av? Jag menar, idioter som han har ju ingen hjärna....och om de har det så är det i alla fall väldigt sällsynt.
Skulle Infante Azocar skratta om någon hade tryckt en laddad pistol (med mynningen först då naturligtvis, om det nu skulle vara någon hiphopare som läser detta) i hans mammas mun och därefter hade tryckt av också kanske?

Läs artikeln i sin helhet på http://avpixlat.info/2012/03/26/hiphopartist-med-osmaklig-humor/ .

Inga kommentarer: