fredag 16 mars 2012

Finns det svenskar eller inte?

I går stod det om att svenskar hade gett igen när det gäller all vandalisering, förstörelse samt en massa annat våld som så kallade "flyktingar" i Sverige ställer till med. Jag syftar nu på det som Vallentunas första flyktingförläggning råkade ut för.

Att flyktingboendet har blivit utsatt för vandalisering är helt klart. Men var det verkligen svenskar som gjorde detta?
För med tanke på PK-medias (som t ex Aftonbladet, Sydsvenskan och Expo) trångsynta och okunniga tjat om att alla som kommer till Sverige blir svenskar så fort de sätter ner foten här så undrar man ju.
Samma resonnemang finner vi hos verklighetsförnekande PK-politiker som t ex Moderaternas ledare Fredrik Reinfeldt, Socialdemokraternas före detta partiledare Mona Sahlin, Vänsterpartiets Lars Ohly och Centerpartiets partiledare Anne Lööf.
För enligt dem så är ju alla som bor i Sverige eller som kommer till Sverige svenskar.
Så hur går detta ihop med deras prat om att det inte finns några svenskar och att svenskar aldrig har funnits?
För som sagt, var det verkligen svenskar som gjorde det här? Det kan ju lika gärna vara någon sorts invandrare, t ex så kallade "flyktingar". För enligt svensk PK-media och PK-politikerna så finns det ju inga svenskar.
Förstår ni hur jag menar?

Läs mer om det hela på bl a http://www.svd.se/nyheter/stockholm/hem-for-ensamkommande-flyktingbarn-vandaliserat_6927453.svd

Enligt vad som står på http://www.nationell.nu/2012/03/15/svenskar-slar-tillbaka-forstorde-boende-for-ensamkommande-flyktingbarn/  

http://www.dn.se/nyheter/sverige/hem-for-flyktingbarn-vandaliserat

och

http://avpixlat.info/2012/03/15/ja-till-invandring-men-inte-pa-egna-bakgarden/ .

När det gäller Aftonbladets påståenden om att svenskar inte existerar så blir det minst sagt en aning motsägelsefullt. För om det vore sant så skulle ingen av de personer som jobbar på Aftonbladet existera. Varför inte det då? Jo, därför att på Aftonbladet jobbar det inga invandrare, alla där är nämligen svenskar (utom Helle Klein då). Detta enligt en undersökning som redovisas på http://www.friatider.se/inte-en-enda-invandrare-pa-aftonbladets-redaktion .
Hur går det ihop med tidningens chefredaktör Jan Helins eviga försvarande av mångkulturens och massinvandringens alla nackdelar? Jo, naturligtvis inte alls.

6 kommentarer:

brodeur sa...

haha !

Det finns bara svenkar när de gör något "dumt".

Karpstryparn sa...

Svar till brodeur: Ja, enligt svensk PK-media så gör ju icke-vita och icke-västerländska invandrare aldrig någonsin något dumt, brottsligt eller annat galet.
Med andra ord så är alltså våldtäkter, mord, misshandel, knarksmuggling, hedersvåld, terrorism samt en massa annan grov brottslighet jättebra.

Fenixmonas sa...

Ja, det är mycket konstigheter och visst är det så...att alla som finns i eller bott i sverige betecknas som svenskar. Så det är inte lätt att veta någonting egentligen...kramiz

diana sa...

Jag förstår och blir faktiskt lite full i skratt. Klockrent skrivet ;)

Karpstryparn sa...

Svar till diana: Ja, jag har ju ordets gåva, hehe. Angående klockrent skrivet: Tackar tackar.

Karpstryparn sa...

Svar till Fenixmnona: Ja, både PK-media och PK-politiker är duktiga på att säga emot sig själva, de är också duktiga på att visa hur verklighetsfrånvända och okunniga de är.
kramiz