tisdag 1 december 2015

Kvinnlig socialdemokratisk politiker avslöjad som näthatare, näthatet är 15 miljoner år äldre än internet

Det finns av någon konstig anledning folk som tror att det enbart är sverigedemokrater eller människor som sympatiserar med SD som kan vara näthatare, självklart har de naturligtvis fel.
För det värsta näthatet begås av människor som är politiker för de andra sju riksdagspartierna, eller som sympatiserar med något eller några av dem.
Vad är förresten näthat? Är det att uttrycka åsikter med belägg för dem?
I så fall kryllar det av näthatare överallt i hela Sverige, och resten av hela världen också för den delen.
Eller uttryckt på ett annat sätt: Hela mänskligheten är ända sedan c:a 15 miljoner år tillbaka i tiden då den första människan (alltså Ramapitheus) traskade omkring på jorden ett enda stort näthat!
Och ändå fanns ju inte internet på den tiden.
Om man ska hårddra det hela så kan man säga att näthatet är 15 miljoner år äldre än internet.

Nåväl, de flesta näthatare är i alla fall inte sverigedemokrater eller andra invandringskritiker, de värsta och flesta näthatarna hittar vi istället i politiskt korrekta kretsar.
Ta bara t ex den kvinnliga socialdemokrat som på Facebook hade kommenterat bl a följande till en bild som en viss Anneli Miriam Grönlund hade lagt upp på sig på sin Facebooksida:

"Länge sen man såg ett fnask på Facebook."

Jaha, om du tycker att denna 50-åring (japp, Anneli Miriam Grönlund är faktiskt 50 år) ser ut som ett fnask, hur ser du då ut själv, kära lilla socialdemokrat?
Står du med ena benet i graven? Har du genomgått en misslyckad plastikoperation för mycket?
Eller ser du ut som en sönderbränd och genomrutten zombie som såg tillräckligt illa ut redan när den levde tro?
I vilket fall som helst är det inte okej att kalla kvinnor för fnask som inte är det, detta oavsett vilket kön okvädespersonen har.
Men vem vet? Den kvinnliga socialdemokraten kanske är avundsjuk på Anneli Miriam Grönlunds utseende, och skriver därför sådan dynga.
I så fall har jag ett tips till denna socialdemokrat: Pröva med att genomgå några plastikoperationer till, den här gången några lyckade sådana!
Visst, det lär ju kosta, men ni politiker har ju pengar som gräs, så ni har allt råd.

Läs mer om det hela om den näthatande kvinnliga socialdemokraten på t ex följande: http://www.nwt.se/varmland/2015/11/30/s-politikerns-pahopp-fnask?refresh=true .

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för ett bra inlägg. Dessvärre så har denna socialdemokratiska politiker härjat på nätet i flera år med sitt näthat. Speciellt riktat mot andra kvinnor vilket tyder på väldigt dåligt självförtroende. Men det är så beklagligt att styrelsen inte väljer att ta bort henne utan beteendet ger noll verkan. Vad säger det om näthatet och vad säger det som socialdemokratin i Värmland? Det är okej att näthata för vi kan skicka dig på en kurs trots du är snart 60 år och borde veta rätta och fel. Beklagligt är bara förnamnet.

Karpstryparn sa...

Varsegod.
Ja, det är märkligt att det negligeras när socialdemokrater, moderater och andra politiskt korrekta politiker näthatar. Hade det varit en SD:are som hade näthatat så hade det skrivits hej vilt om det av PK-media som t ex Aftonbladet och Expressen, men när det är en PK-politiker som gjort det, ja, då tystas det ner.
Aftonbladet och Expressen ägnar sig ju åt näthat de också, så det kanske är därför. "Åpplet faller inte långt från trädet", som det heter.

Angående " Vad säger det om näthatet och vad säger det som socialdemokratin i Värmland?": Jag tycker det säger väldigt mycket, som du säger så borde styrelsen ha tagit bort henne omedelbart och även fördömt det hon har hållit på med i så många år.
Men det gjorde de inte, alltså stödjer Socialdemokraterna i Värmland näthat.
Intressant är också att den socialdemokratiska politikern själv är kvinna, hon kanske hatar kvinnor själv. I så fall hatar hon ju sig själv också.