torsdag 28 maj 2015

Jobbar Riksdemokraternas Torbjörn Mårtensson på Nyheter24?

Har ni hört talas om partiet Riksdemokraterna? Själv fick jag höra talas om dem ikväll, partiet har alltså inte funnits så värst länge.
Istället verkar det vara relativt nystartat, en partiledare som har konverterat till islam och som är uttalad muslim har de också.
Enligt en kompis till mig inom Sverigedemokraterna är Torbjörn Mårtensson (ja, ledaren för Riksdemokraterna heter så) (citat) "en jävla dåre som hotar folk via pratmeddelanden".
Att Mårtensson för c:a ett år sedan konverterade till islam och sedan dess är uttalad muslim är minst sagt intressant, detta tycks dock inte svensk PK-media som t ex vänstersajten Nyheter24 känna till utan hänger ut honom som högerextremist.
Visst, många muslimer är ju högerextremister, men ändå.
Själv har jag ingen uppfattning om denne Mårtensson, bara att han verkar vara en väldigt konstig, osammanhängande och IQ-befriad typ som fjantar sig genom att mest "ösa ur sig en massa skit".
Karln är inte riktigt hundra helt enkelt.
En kommentar till Nyheter24:s artikel om Torbjörn Mårtensson och hans Riksdemokraterna sammanfattar det hela ganska bra:

"Nyheter24 är en ren skvaller-, lögn- och hatsida, de är bara en sämre variant på Aftonbladet. Dock kommer knappast detta parti att komma någon vart, är det detta parti som försöker fylla tomrummet mellan SD och Motståndsrörelsens parlamentariska gren efter att SvP upplöstes så blir jag mörkrädd. Nyheter24 behöver knappast vara oroliga för Riksdemokraterna, däremot skjuter sig Nyheter24 sig själva i foten. Partiledaren är nämligen tillräckligt uthängd ändå, han klarar det så bra själv. Så han behöver knappast någon hjälp av "Aftonbladet 2". Angående att partiet uthängs som högerextremt: Högerextremt my ass. Men de som jobbar på Nyheter24 är ju själva extremister, de gillar väl inte konkurrens. Vem vet? Torbjörn Mårtensson kanske jobbar på Nyheter24."

http://nyheter24.se/nyheter/politik/798992-han-driver-nystartat-hogerextremt-parti-ar-domd-for-flera-brott ,

http://nyanser.se/4237/bluffen-tobbe-martensson-avslojad-som-charlatan/ ,

https://www.youtube.com/channel/UCyLTZmeX0YUXiDNDxCIMlgA ,

https://www.facebook.com/pages/Riksdemokraternase/1612157892329449?fref=ts .

Inga kommentarer: