tisdag 26 maj 2015

Jimmie Åkesson är tillbaka som partiledare, men kan han återupprätta SD:s förtroende?

Sedan några timmar tillbaka står det en artikel på Exponerat som handlar om att Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson är tillbaka som partiledare för SD.
Några av de saker som han säger i artikeln är följande:

"Det verkar svårt för de sju partierna i decemberöverenskommelsen att stoppa oss, trots att de gör sina försök. Alliansen med Moderaterna i spetsen kommer nu med utspel om det organiserade tiggeriet. För ett år sedan, när SD ville stoppa det organiserade tiggeriet, lät det annorlunda från de borgerliga partierna i riksdagen. Medan de nu syltat in sig i DÖ-härvan stärks vår roll som Sveriges enda oppositionsparti. Väljarna är inte nöjda med sakernas tillstånd i Sverige. De är inte nöjda med den oansvariga hanteringen av skattemedlen som de arbetar hårt för att betala in till vår gemensamma välfärd. De är inte nöjda med den utbredda otryggheten. De är definitivt inte nöjda med att politikerna de röstat fram sätter sig i knäet på varandra istället för att genomföra den politik de utlovade inför valet."

Det blir intressant att se om Jimmie Åkesson lyckas reparera den enorma skada som den vikarierande partiledaren Mattias Karlsson och en del andra "tomtar" i SD:s partiledning passade på att göra med partiet under den tid som Åkesson var sjukskriven, vi får se om han lyckas.
För en sak är säker, nämligen följande: Jimmie Åkesson har mycket arbete framför sig angående detta, han kommer inte att få det lätt med att laga skadan, om jag säger så.
Men nog kommer han att försöka, jag hoppas i alla fall det.
För försöker han inte det så är det väldigt illa.
Läs artikeln i sen helhet på http://www.exponerat.net/jimmie-akesson-det-ar-skont-att-vara-tillbaka/ .

Artikeln finns även publicerad på http://sdkuriren.se/det-ar-skont-att-vara-tillbaka/ .

Inga kommentarer: