tisdag 10 september 2013

Öppet brev till integrationsminister Erik Ullenhag angående särbehandling av svenska invandrare i Syrien

Då och då får jag från folk mail till den mailadress som är angiven som kontaktadress till bloggen, många av dessa mail är ganska intressanta.
Idag t ex damp det ner ett klockrent sådant angående om man som svensk invandrare till Syrien kan kräva samma saker av den syriska regimen som invandrare från vissa delar av världen gör av Sveriges politiskt korrekta etablissemang när de invandrar eller har invandrat till Sverige.
Personen som hade skickat mailet undertecknade det med signaturen "F.H", enligt honom (eller henne, det framgick ju inte vad personen hette) var mailet var tydligen menat som en insändare till min blogg.
Jag tycker det var en bra och klockren insändare, och publicerar den därför här nu:

"Kära Erik Ullenhag.

Jag planerar att flytta ner till Syrien med min familj och närmaste släkt då min hälsa sviktar en del och jag begär nu hjälp från dig. Planen är att vi flyger ner till Damaskus och det vi behöver hjälp med är att slippa besvärliga lagliga frågor som visum och pass
Jag är säker på att du kan övertyga Bashar Al-Assad att de kan sköta min utvandring från Sverige till Syrien på samma sätt som du sköter saker och ting i Sverige.
Vänligen meddela Al-Assad att jag förväntar mig följande när jag landar i Damaskus:

• Gratis sjukvård till mig och hela min släkt.
• Svenskspråkiga tjänstemän för alla tjänster jag kan tänkas behöva oavsett om jag behöver tjänsten eller inte.
• Alla syriska myndighetsformulär måste finnas på svenska.
• Jag vill att mina barn lär sig arabiska från personer vars modersmål är svenska.
• Berätta för de att de måste införa svenska lektioner om svensk kultur och historia.
• Jag vill att skolan, förutom den syriska flaggan, även respekterar svenska flagg-dagar.
• Informera Al-Assad om att mina barn skall uteslutande få griskött i skolan.
• Jag vill även ha ett nationellt körkort för MC, bil och lastbil (både C och E) gratis så att jag på bästa sätt kan utnyttja myndigheternas tjänster.
• Troligtvis kommer jag köpa någon slags bil i Syrien men jag kommer inte att ha försäkring på den. Kommer ej heller att respektera några lokala trafikregler.
• Om det råkar vara som så att en lokal polis kränker överenskommelsen med Al-Assad att lämna mig i fred, vänligen se till att varje polisbil har minst en svensktalande polis.
• Jag planerar att flagga den svenska flaggan, klistra svenska dekaler på bilen och ha spektakulära firanden den 24:e december. Jag vill inte veta av några negativa kommentarer eller klagomål från lokalbefolkningen.
• Jag vill även ha ett bra jobb och slippa att betala skatter eller avgifter på mitt företag om jag väljer att startar upp ett.
• Vänligen informerat Al-Assad att syriska folket skall vara extremt snällt och aldrig framför kritik mot mig och min familj eller att vi skulle vara en ansträngning för syriska ekonomin.
• Jag vill få gratis matkuponger.
• Naturligtvis vill jag även att hyran på min lägenhet eller hus kraftigt subventioneras.

Alla det jag begär borde rimligtvis inte vara ett stort problem att genomföra eftersom samma gäller syrier som kommer till Sverige. Jag är säker på Bashar Al-Assad inte har några synpunkter på min lista som ovanför snällt frågar honom.

Jag tackar för din generösa hjälp."


Undrar just om Ullenhag har fått detta mail utav F.H? Och om han har fått det, vad ska han då svara?
För Erik Ullenhag kan ju inte gärna fortsätta idiotförklara alla som inte håller med honom om att Sverige ska fortsätta med att ösa in ofantliga mängder av människor som inte tillför Sverige någonting över huvudtaget, såvida han inte vill fortsätta att vara den tredje av den borgeliga regeringens mest utskämda, okunnigaste och mest trångsynta politiker förstås.
De två andra av den sorten är ju Moderaternas ledare Fredrik Reinfeldt och Centerpartiets ledare Annie Lööf.

2 kommentarer:

Holohoaxx sa...

Klockren!

Karpstryparn sa...

Svar till Holohoaxx: Ja, visst är det. Samma brev, eller hur man nu ska säga, finns för övrigt publicerat även på bl a Exponerat och i olika grupper på Facebook.
Så nog är det spritt alltid.