torsdag 12 september 2013

När ska du börja fatta någonting, Cecilia Malmström?

Igår upprördes EU-kommissionären Cecilia Malmström över andra EU-länders ovilja att hjälpa till att ta emot flyktingar från Syrien, enligt henne är Sverige nu det land som tar emot flest asylsökande ifrån Syrien.
Men, Cecilia Malmström, när ska du börja fatta att andra EU-länder har insett det också Sverige måste göra? Att ösa in en massa människor i ett land, oavsett vilket det än är, håller inte.
Och detta har långt ifrån enbart att göra med det som händer i Syrien.
I land efter land i hela världen ser vi sedan länge samma sak, ta Kanada t ex som fullständigt har invaderats av muslimer. Enligt en kanadensisk kvinna som jag pratade med under årets Kuggnäsfestival så har det gått så långt att det nästan inte finns några kanadensare kvar i Kanada, hon har därför bestämt sig för att emigrera till Sverige.
Enligt henne finns det nämligen inga problem i Sverige jämfört med Kanada när det gäller invandring, tydligen så visste hon ingenting om Sverige på den punkten.
Märkligt det, jag och några andra som lyssnade på vad hon hade att säga stod nämligen bara och gapade, det var knappt så att vi trodde våra ögon.
Till slut frågade vi henne om hon visste vilka och hur mycket problem som Sverige har med invandring.
Hon svarade att det visste hon, men hon valde ändå att emigrera hit.

Men åter till det här med Cecilia Malmströms upprördhet.
När ska du vakna upp ur din inskränkta Törnrosasömn och öppna ögonen, lilla fröken Malmström? Blir det på din dödsbädd kanske?
För fortsätter du och de andra inom det politiskt korrekta etablissemanget i Sverige med detta vansinne så finns inte Sverige så småningom!

Läs mer om Cecilia Malmströms upprördhet på t ex följande:

http://www.expressen.se/nyheter/malmstrom-ar-klart-att-jag-blir-forbannad/ ,

http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2013/09/cecilia-malmstroms-liberala-frustration.html?showComment=1378896446932 .

Inga kommentarer: