måndag 2 september 2013

Hur många gånger har Aftonbladets Martin Aagård bajsat i håret på folk?

Är ett av kraven för att jobba på "toalettpappersblaskan" Aftonbladet att man måste vara en komplett dubbelidiot som även har suttit inspärrad på något mentalsjukhus för grovt koncentrerade och samhällsomstörtande psykfall? Ja, det verkar nämligen så.
En av dessa idioter är Aftonbladskrönikören Martin Aagård (eller ska vi säga krökikören, med tanke på hur mycket billigt alkoholistvin han måste ha pimplat i sig genom åren för att kunna få jobb på Aftonbladet?), han senaste "dubbelmacka" är nämligen att han inte skäms ett endaste ögonblick för att han tidigare i sitt liv bl a har begått olika sorters övergrepp på unga pojkar (hmmm, vad kan man vara för någonting tro?), att han kissade dem i håret, samt mycket annat "trevligt".
Saxat från en artikel på Fria Tider och Aftonbladet:

Martin Aagård:

"De 16-åriga offren fick laga mat, städa, sy, ge oss pengar, fixa sprit och kalla oss ‘Herr’. De fick piss i punschen, piss i håret och en och annan röv upptryckt i ansiktet.
Jag jobbade helt systematiskt. Utifrån ett väl inarbetat 125-årigt regelsystem för vem som skulle trakasseras, när de skulle trakasseras och i viss utsträckning hur, utvaldes offren. Tillsammans med en handfull styrelseledamöter organiserade vi sedan terminen på bästa sätt för att göra deras liv till ett helvete.
Jag njöt av varje sekund."

Eeeh, okeej, att ägna sig åt sådant är alltså då en av de många aktiviter som många kommunister ägnar sig åt (Aagård gör ju faktiskt klart detta själv i sin artikel), någonting säger mig dessutom att denne "man" fortfarande håller på med sådant.
Jag menar, han säger ju själv att han har fått en s k "rimlig människosyn" efter det.
Är det fler än jag som tycker att "herr" Aagård har en minst sagt snedvriden uppfattning av uttrycket rimlig människosyn tro?
Och slutligen två frågor till Martin Aagård, nämligen följande:
Hur många gånger bajsade du i de yngre elevernas hår? Ägnar du dig fortfarande åt att bajsa i andra människors hår?

Läs mer om det hela på t ex följande:

http://www.friatider.se/aftonbladets-aagard-jag-njot-av-pissa-i-haret-pa-yngre-elever ,

http://www.aftonbladet.se/kultur/article17382251.ab .

Inga kommentarer: