måndag 5 augusti 2013

Med Vänsterpartiets förslag om HIV finns det inga människor kvar

Om jag vore en ledande vänsterpartist så skulle jag försöka medverka till att mitt parti fick bättre resultat i opinionsmätningarna, inte att det gick sämre och sämre för det.
Visst, Vänsterpartiet är ju inte lika illa ute som Kristdemokraterna och Centerpartiet (vilka ständigt sedan den senaste tiden ligger på c:a 3 %, rejält under riksdagsspärren alltså), men det är ändå inte så värst långt ifrån.
Och nu gör Vänsterpartiet ytterligare ett försök att åka ut ur riksdagen, detta i form av en debattartikel på SVT Debatt skriven av deras idiotförklarade representant Hans Linde.
Japp, ni läste rätt, jag skrev ordet idiotförklarad. För vad kan man annat vara när man vill att hiv och aids ska öka i Sverige, istället för att minska.
Visst, folk skyddar sig tillräckligt lite ändå när det gäller könssjukdomar av olika slag, men får Vänsterpartiet som de vill så ska det tydligen inte finnas någon människa alls kvar i Sverige.
Nej, alla ska dö i förtid i aids, det är den enda rätta vägen tydligen!
Men det räcker inte med det, ånej. Vänsterpartiet vill också att månggifte införs, samt att varje barn ska få ha mer än en vårdnadshavare.
Vad beträffande det sistnämnda så säger det ännu mer om hur djupt okunniga partiets representanter är, som bekant är det ju nämligen så att det finns gott om föräldrar som har delad vårdnad om sina barn.
Men sammanfattningsvis: Hur har Vänsterpartiet tänkt att månggifte och delad vårdnad ska kunna genomföras, när det inte finns någon eller några människor kvar i Sverige?
För vad händer med en människa som får hiv? Jo, av hiv blir det aids.
Och vad händer om man får aids? Jo, man dör!
Men visst, försök att förklara detta för en vänsterpartist, och ni får typ följande till svar:

"Usch och fy på dig, din inskränkta ynkliga lilla rasist, du har ingen aning om vad du pratar om! Jag vill inte prata med sådana äckliga människor som dig, ni vet ju ingenting!"

Jaha ja, den sortens resonnemang bevisar ju bara vilka det är som vet någonting, och vilka det är som inte gör det.
För en sak står nämligen glasklar: Vänsterpartister vet uppenbarligen inte att man dör av aids!
Därmed faller grunden för resten av Vänsterpartiets förslag i form av månggifte, delad vårdnad (det sistnämnda finns ju förresten redan) osv.

Läs mer om det hela på t ex följande:

http://www.friatider.se/vansterpartiet-vill-legalisera-hiv-spridning ,

http://www.nationell.nu/2013/08/04/vansterpartiet-vill-legalisera-hiv-spridning/

och

http://debatt.svt.se/2013/08/03/det-racker-inte-att-fjadra-sig-i-prideparaden-politiker/ .

Inga kommentarer: