fredag 28 juni 2013

Varför är PK-etablissemanget så rädda för demokrati?

Det här inlägget ska handla om SD:s riksdagsman Kent Ekeroths "samarbete" med nyhetssidan Avpixlat, samt om Svenskarnas partis framgångar i främst Värmland.
Men först till det här med Kent Ekeroth och Avpixlat.

Igår så var det återigen "på tapeten" i nästan varenda politiskt korrekt tidning i Sverige om Kent Ekeroths "samarbete", ja, jag skriver ordet samarbete inom citattecken eftersom det ju varken rör sig om något samarbete med eller styrning av Avpixlat.
Lider svensk PK-media (t ex Aftonbladet, Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, Expressen och Sydsvenskan) av tvångssyndrom? Något galet är det ju uppenbarligen hos de flesta av landets politiskt korrekta "journalister", de verkar ha naglat fast sig vid Kent Ekeroth.
Visst, att Avpixlat med sin sakliga och granskande nyhetsrapportering är en rejäl dildo i arslet på 99,99 % av den svenska PK-median står ju klart ända sedan Avpixlat startade, och med dess föregångare Politiskt Inkorrekt var det ju precis likadant.
Nåja, nu är det ju inte någonting konstigt med detta, man förstår ju alla de s k "journalister" inom den svenska politiskt korrekta mediakåren när de sliter bort större delen av sina könshår, sina huvudhår osv på grund av att Avpixlat, Realisten, Fria Tider, Exponerat och andra politiskt inkorrekta mediasajter gör ett tusen gånger bättre jobb när det gäller att bedriva undersökande journalistik än vad dessa kan, gör och har kunnat.
Och ändå är de personer som håller i de politiskt inkorrekta mediasajterna inga journalister, alltså behöver man inte ha någon journalistutbildning för att vara journalist.
Det räcker med engagemang, sunt förnuft och logiskt tänkande för att vara det. Men dessa tre egenskaper saknas extremt ofta hos hela den politiskt korrekta journalistkåren i Sverige, i minst på Aftonbladet, Expressen och Expo.
Ordet journalist idag kännetecknar nu för tiden inte alls någon saklig eller kunnig person, utan en starkt antidemokratisk PK-it som hetsar och hatar allting som är sanningsenligt.
Dessutom ser de flesta politiskt korrekta "journalister" i Sverige kraftigt ner på icke-vita och icke-västerländska invandrare, se bara på t ex Aftonbladet som inte har en enda invandrare på sin arbetarlista.

Men tillbaka till Kent Ekeroth nu.
Med tanke på all hetspropaganda emot honom så verkar det som om de som hetsar emot honom besitter någon sorts besatthet av honom. Man kan alltså jämföra det med både hatkärlek och kåthet, vem vet vad t ex Jan Helin på Aftonbladet eller Alex Bengtsson på den svenskfientliga vänsterextremisttidsskriften Expo gör på kvällarna när deras fruar eller flickvänner inte ser.
Typer som dessa båda sitter säkert framför sina datorer och onanerar till någon bild på Kent Ekeroth!
Och när det har gått för dem tillräckligt många gånger så tar de sig ann några bilder på Kents bror Ted också...fast mest Kent Ekeroth då.
Angående Kent Ekeroth så har han ju förresten aldrig förnekat att han har upplåtit sitt bankkonto till Avpixlat, inte heller att han inte har några inloggningsuppgifter där.
Så ärligt talat, var någonstans finns problemet? Jo, i PK-journalisternas huvuden, de är helt enkelt rädda för demokrati.

På tal om att vara rädda för demokrati förresten så var det en salig blandning av politiskt korrekta fascister från några av riksdagspartierna som igår kommenterade att Svenskarnas parti skördar stora framgångar i Värmland, jag tänker nu på t ex några starkt antidemokratiska typer inom Socialdemokraterna, Moderaterna och Centerpartiet.
Särskilt intressant var det att höra den socialdemokrat som i TV propagerade för att man måste stoppa Svenskarnas parti, detta på grund av att partiet i hans ögon är nazistiskt.
Har man hört på själva maken, där satt alltså en person som själv representerar ett nazistiskt och rasistiskt parti och propagerade för att två av demokratins grundpelare (nämligen åsiktsfrihet och yttrandefrihet) ska sprängas bort, de flesta vet ju vad Socialdemokraterna har ägnat sig åt sedan 1922 och framåt i tiden. Det hela började ju för sossarnas del med Rasbiologiska Institutet i Uppsala.
Och Moderaterna är inte ett dugg bättre, de samarbetade ju med sossarna när det gällde tvångsterilisering av människor (vilket skedde ända fram till 1979) som av olika orsaker inte ansågs "passa in". Det var alltså skrattretande att höra antidemokrat nr 2, nämligen moderaten ifråga som också intervjuvades.
Och antidemokrat nr 3 då, nämligen hon från Centerpartiet? Tja, en person som tycker att det är hemskt att ett parti som vill Sveriges och svenskarnas bästa går framåt säger ju en hel del det, särskilt med tanke på Centerpartiets partiprogram om fri invandring, månggifte, slopad skolplikt osv.
Visst, man behöver inte gilla Svenskarnas parti om man inte vill, men att anklaga ett annat parti för att vara nazistiskt och rasistiskt när man själv tillhör ett sådant parti blir minst sagt väldigt märkligt.
Dessutom är dessa tre antidemokrater rädda för demokrati, det bevisade de mycket tydligt.
De vill helt enkelt inte ha demokrati!

Här har ni några länkar som är relaterade till dessa båda händelser:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/kent-ekeroth-jag-styr-inte-avpixlat_8299048.svd ,

http://www.dn.se/nyheter/politik/ekeroth-jag-ger-inga-order-till-avpixlat/ ,

http://www.dn.se/nyheter/politik/kent-ekeroth-medger-koppling-till-avpixlat/ ,

http://www.svt.se/nyheter/sverige/sd-topp-bakom-avpixlat ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17029976.ab ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17029968.ab ,

http://avpixlat.info/2013/06/28/journalisterna-beter-sig-som-valdtaktsman/ ,

http://avpixlat.info/2013/06/27/ytterligare-fortydligande-om-avpixlats-donationspengar/ ,

http://www.svtplay.se/klipp/1312563/politiska-reaktioner .

2 kommentarer:

Åke sa...

Vad har du att säga om Åkessons tal i Almedagsveckan?

Karpstryparn sa...

Svar till Åke: Lustigt att du nämnde det, ska just blogga om det.