fredag 21 juni 2013

Ingen glad Midsommarafton för svenskhataren Kurdo Baksi

Idag är det Midsommarafton, alltså en gammal fin svensk tradition.
Men detta vill den vidriga mångkulturextremisten och folkmordsförespråkaren Kurdo Baksi och hans övriga polare på Sverigehatarsidan ändra på.
I en artikel på SVT Debatt från idag skriver han och en annan lobotomerad dubbelidiot bl a att man måste göra om Midsommarafton till en dag i mångkulturens tecken, alltså en dag där man ska propagera och demonstrera (samt att agera handgripligen) för att allt som är svenskt ska utrotas.
Uppenbarligen så är det alltså inte bara öl och brännvin som Baksi och Alagic har fått i sig en dag som denna.....eller vänta nu, de har inte alls fått i sig något sådant.
Däremot har de tagit sig alldeles för mycket knark av olika slag (precis som vanligt alltså) och därmed fixat till en riktigt salig blandning...vilket ju i och för sig inte är något ovanligt med tanke på deras syn på Sverige, svenskarna och det svenska.
Personer som dessa två önskar jag inte någon glad Midsommarafton (ja, usch så rasistisk denna högtid är, va?) och inte någon glad midsommarhelg rent allmänt heller, däremot att deras permission från hispan tar slut idag och att de därefter låses in igen för eviga tider denna gång.

Läs den svenskfientliga mångkulturextremismartikeln på http://debatt.svt.se/2013/06/21/gor-midsommar-till-ny-nationaldag-i-mangkulturens-tecken/ .

Glad Midsommarafton på er!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Glad midsommar på dig Karpstryparn och jag håller med till fullo.

/Sveasrika

Karpstryparn sa...

Svar till Sveasrika: Detsamma, hoppas du fick en fin Midsommarafton.