torsdag 15 november 2012

Heja SD:s toppman Erik Almqvist

De senaste dagarna så har det varit ett himla liv om SD:s toppman Erik Almqvist angående den film som Expressen har fått tag i där Almqvist påstås ha sagt det och det, tydligen har han fått lämna sina politiska uppdrag nu på grund utav sina uttalanden.
Men börjar man luska i det hela så kommer det fram att Expressen har ljugit om Almqvists ageranden, en länk till en artikel som bevisar detta finns längre ner i detta blogginlägg.

Angående uppståndelsen kring Almqvists "hemskheter" så säger jag bara följande:
Heja Erik Almqvist! Att hylla den svenska PK-median, vilken har mer gemensamt med Nordkorea än med Sverige, är däremot inte att tänka på, visst, Almqvist har sagt lite saker, men det har Soran Ismail också gjort, även den kvinna som Almqvist sade ett visst ord till och även den invandrarkille som hotade honom och Kent Ekeroth har också gjort det.
Så vad är problemet?
Dessutom har både Expressen och Aftonbladet haft klippet i flera månader, orsaken till varför de gapar och skriker hals om det nu är helt enkelt att SD fick 11,2 % i den senaste opinionsmätningen från i måndags. Det tålde inte svensk PK-media, alltså kom det här nu. Jag tror att Kent Ekeroth läckte till Expressen, Almqvist hade gått om honom i popularitet. Det är helt enkelt Ekeroths avundsjuka som det handlar om. Varför sparade han annars filmen?
Men folk är inte korkade, de går inte på PK-medias lögner och smutskastning längre, ja, de flesta gör inte det i alla fall.

Här har ni bevis på att Expressen ljuger angående det här med Almqvist, alltså har de grundlurat resten av sina kollegor i den övriga svenska PK-median också: http://www.exponerat.info/sekvensen-expressen-valde-att-klippa-bort/#ixzz2CJ0NLe1F .

Läs mer om tjafset kring Erik Almqvist på bl a följande:

http://www.expressen.se/nyheter/erik-almqvist-lamnar-sina-uppdrag-i-sd/ ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15773712.ab ,

http://avpixlat.info/2012/11/14/erik-almqvist-sd-lamnar-sina-uppdrag-med-omedelbar-verkan/ ,

http://nyheter24.se/nyheter/politik/731697-jimmie-akesson-erik-almqvist-lamnar-sina-uppdrag ,

http://www.dn.se/nyheter/politik/erik-almqvist-haller-presskonferens ,

http://www.friatider.se/akessons-farliga-prejudikat

och

http://www.realisten.se/2012/11/14/erik-almqvist-avgar/ .

Inga kommentarer: