onsdag 28 november 2012

Aftonbladet och all annan svensk PK-media borde granskas juridiskt

De politiskt inkorrekta medierna i Sverige som t ex Avpixlat, Fria Tider, Realisten och Nationell.nu, är framgångsrika eftersom de avslöjar saker och ting som den politiskt korrekta/förljugna median i Sverige, t ex Aftonbladet, Expressen, Dagens Nyheter och Metro, inte tar upp.
Men enligt Aftonbladets egen lilla "snorkråka"/kommunist Åsa Linderborg så ska nu yttrandefriheten och åsiktsfriheten stoppas helt och hållet, nu ska det nämligen kopplas in, hör och häpna, jurister.
Målsättningen är alltså att stoppa sanningen helt och hållet.
Men hur går det här ihop? Man kan väl inte dag ut och dag in påstå att man står för alla människors lika värde, och samtidigt göra så här? Jodå, det går tydligen alldeles utmärkt det, i alla fall enligt Åsa Linderborg och de andra antidemokraterna på Aftonbladet och annan svensk PK-trashmedia.

Dessa pappskallar har dock rätt i en sak, nämligen följande: Visst, media ska granskas, inget snack om den saken.
Men inte den sanningssägande median, utan den förljugna median som t ex Aftonbladet, Expressen, Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, Metro, Värmlands Folkblad och all annan svensk PK-media.
Varför? Jo, de hetsar ju dagligen och nattligen 24 timmar per dygn dag ut och natt in varenda månad under vartenda år som finns emot svenskar och de invandrare som är trötta på det mångkulturella samhället och på PK-journalisters fascism och antidemokratiska inställning, t ex kommunisten Åsa Linderborgs.

Läs mer om Aftonbladets senaste "demokratiinställning" på bl a följande:

http://www.exponerat.info/aftonbladet-ska-granska-skiten/ ,

http://www.aftonbladet.se/kultur/article15845333.ab ,

http://www.nationell.nu/2012/11/28/aftonbladet-anlitar-jurist-for-att-stoppa-nationell-nu/

och

http://www.friatider.se/kommunist-pa-aftonbladet-hotar-polisanmala-fria-tider .