fredag 23 november 2012

Aftonbladet och Expressen är huvudansvariga för våldsdåd som detta

Igår fick den sverigedemokratiske politikern Gejbert Strömdahl i Laholm sitt hem sönderskjutet, med all säkerhet beror detta terroristdåd på hans politiska engagemang för sitt parti.
Men om det inte hade varit för den sanningsenliga icke-politiskt korrekta median i Sverige (t ex Exponerat, Fria Tider, Avpixlat, Nationell.nu och Realisten) så hade det knappast stått någon rad om detta någonstans, för från politiskt korrekt/fascistisk/antidemokratisk/hatfylld media som t ex Aftonbladet och Expressen har det inte stått någonting om det.
Att det är så är dock inte så konstigt med tanke på att det är den svenska PK-medians fel att terrordåd som t ex detta sker i Sverige, det är ju den som hela tiden propagerar för grovt våld emot oliktänkande.
Den som inte tror att det är så behöver bara läsa t ex Aftonbladet och Expressen, för med tanke på vilken "demokratisk" inställning som de "journalister" som jobbar på dessa tidningar har så talar detta sitt minst sagt tydliga språk.
Det är också intressant att se hur twofaced dessa "journalister" är emot kollegor som har begått brott. Ta Expressens Niklas Svensson t ex, han dömdes för olaga dataintrång men var hur välkommen som helst tillbaka efter det.
Fast det klart, med tanke på att den tidningen har en chefredaktör som har dömts för vapenbrott så är ju detta inte så konstigt. För som det heter: "Äpplet faller inte långt från trädet". Eller varför inte uttrycket "Lika barn leka bäst"?
Och Aftonbladet då, som har mage att skriva hat-, hets- och lögnartiklar i vilka SD anklagas att vara rasister och nazister utan någon som helst grund, ingen saklig och sanningsenlig i alla fall.
Hur går dessa anklagelser ihop? Under andra världskriget stödde ju Aftonbladet Tyskland och fortsatte också att stödja nazismen ända fram till slutet av 60-talet, enligt vissa källor stödjer Aftonbladet fortfarande nazismen. För i annat fall hade de säkert skrivit om den nazist som i valet 2006 till posten som kommunfullmäktige i Katrineholm kandiderade för Socialdemokraterna där.

Men åter till det här som hände Gejbert Strömdahl.
Det finns bara en sorts personer som är mer skyldiga till terrordåd/grova våldsdåd emot honom och andra än de som utför dem är. Vilka är det då? Jo, de PK-"journalister" vars artiklar (indirekt eller inte) propagerar för grovt våld av olika slag emot människor vars åsikter de inte gillar.
Ta en titt i t ex Aftonbladet och Expressen (eller varför inte Expo?), och ni förstår hur jag menar.

Läs mer om det hela på t ex följande:

http://hn.se/nyheter/halland/1.1847158-sd-politiker-fick-sitt-hus-beskjutet ,

http://www.friatider.se/sd-politiker-fick-huset-sonderskjutet ,

http://www.nationell.nu/2012/11/22/sd-politiker-fick-hus-sonderskjutet/ ,

http://www.realisten.se/2012/11/22/sd-politikern-gejbert-stromdahls-hus-beskjutet/

och

http://avpixlat.info/2012/11/22/sd-politikers-bostad-beskjutet/ 

Och angående att Aftonbladet stödde Tyskland under andra världskriget: http://www.nationell.nu/2012/11/22/aftonbladet-hyllade-adolf-hitler/ .

Inga kommentarer: