måndag 3 september 2012

Är Aftonbladet, Expressen och Expo medskyldiga till detta?

I lördags stod det vitt och brett i svensk media (både PK-istisk sådan och sanningsenlig sådan) om att William Petzäll, som tidigare hade varit en av de mest tongivande personerna inom Sverigedemokraterna men som sedan gick ur partiet på grund av narkotikaproblem, i lördags avled på en soffa i sin mammas lägenhet.
Eller uttryckt på ett annat sätt: Han hade dött.
Som sagt så har många svenska medier skrivit eller på annat sätt uppmärksammat hans död, även Aftonbladet och Expressen har gjort det.

Men varför har Aftonbladet och Expressen skrivit om det här? Jag är mycket förvånad över att de har gjort det, med tanke på all hat- och hetspropaganda som Jan Helin och Thomas Mattsson med diverse "bihang" har kört (och fortsätter att köra) emot SD.
Varför skrev de inte en artikel där de hyllar att Petzäll är död istället?
För med tanke på all hets- och hatpropaganda (både i form av artiklar och annat) som de har kört med så kan man ju faktiskt säga att båda dessa är medskyldiga till William Petzälls död. Just Aftonbladet har ju alltid med några fingrar i spelet på både det ena och det andra sättet.
Och aldrig tar de ansvar för någonting som de skriver, istället låter det alltid på följande sätt:
"Varför skulle vi ha någon del i att svenskar mördas eller på andra sätt råkar ut för brott för att de är svenskar? Varför skulle vi ha någon del i att människor döms ut som rasister och främlingsfientliga utan att det finns några belägg för att de är det? Vi säger ju bara sanningen, vad som händer sedan har ju inte vi någon del i."
Byt ut ordet "sanningen" mot ordet "lögner", Jan Helin och Thomas Mattsson, och ni ska se att ni kanske har en liten möjlighet att öka er läsarskara igen.
Att sedan den möjligheten är att jämföra med att en katt som befinner på planeten Pluto skulle ha någon chans att hitta en partner där (dessutom finns det inget syre eller någon mat där) är en helt annan sak.

Läs mer om Petzälls död på bl a

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.1052294-william-petzall-dod ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/william-petzall-dod_7466508.svd ,

http://www.expressen.se/gt/william-petzall-har-hittats-dod/ ,

http://www.dn.se/nyheter/politik/riksdagsmannen-william-petzall-har-avlidit ,

http://www.friatider.se/william-petzall-dod ,

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15344309.ab ,

http://www.swedenconfidential.info/2012/09/01/william-petzall-har-avlidit/ ,

http://www.realisten.se/2012/09/01/william-petzall-ar-dod/ .

Även den svenskfientliga/indirekt våldsuppviglande/vänsterextrema tidsskriften Expo har skrivit om Petzälls död, men i deras "artikel" heter det att "det inte är bekräftat att det är Petzäll som har hittats avliden".
Förstår ni varför jag inte länkar till Expo? De fortsätter att sprida lögner om personer, trots att de är döda.
Men visst, låt oss för några sekunder låtsas att Expo har rätt (märk väl att inte ens Aftonbladet håller med Expo i det här fallet). Vem är det i så fall som har hittats död?
Är det Robert Aschberg? Alex Bengtsson? Daniel Poohl?
Eller är det kanske någon annan Expo-it?
Och vad gjorde då i så fall den personen hemma hos Petzälls mamma? Var det frågan om hot emot henne? Eller var det kanske någonting annat grovt brott som personen ifråga hade i åtanke?
Fy faan för Expo!

Inga kommentarer: