onsdag 1 augusti 2012

Rätt med demonstrationer emot islam och muslimer

I Sverige har vi än så länge en grundlagsskyddad rättighet att demonstrera emot saker som vi tycker är fel, ändå är inte Sverige ett demokratiskt land. T ex får man inte folkomrösta om invandringen, och knappt om någonting annat heller för den delen.
Motsatsen till Sverige inom Europa hittar man i landet Schweiz, för där får man folkomrösta om precis vad man vill. T ex drev Schweiz för några år sedan igenom ett totalförbud emot minareter, alltså muslimska "skriktorn"/böneutropstorn.

Angående muslimer och islam så anordnas det nu på lördag i Stockholm en demonstration emot islam.
Naturligtvis är det viktigt att visa att islam inte accepteras, bl a med tanke på många muslimers syn på människovärde, demokrati och mänskliga rättigheter.
Eller vad sägs om att Adolf Hilters bok "Mein Kampf" är bästsäljare i de muslimska delarna av världen, att muslimer är ledande när det gäller hatbrott emot andra folkgrupper i Sverige (t ex emot svenskar och judar), och att halalslakt enligt muslimer är en avrättningsmetod som symboliserar barmhärtighet? Undrar förresten hur "barmhärtig" den algeriska pappa som halalslaktade sin dotter för att hon hade bilder på amerikanska skådespelare på väggen i sitt rum var?
Kanske resonerade han så här i polisförhöret: -Jag ville vara säker på att min dotter dog enligt islams alla regler!
Hmmm, okeej, men varför valde han just denna avrättningsmetod då? Varför inte stening istället? För uttrycket "att kasta sten i glashus" är ju välkänt, ja, utom för muslimer då trots att de ägnar sig åt att göra så i princip nästan varenda timme under dygnens ljusa timmar.
Eller kanske har de blandat ihop "glaskastning" med kastväsende? I så fall är de ännu mer ute och "cyklar" än man trodde var möjligt. Till att börja är ju inte indier muslimer, utan hinduer.

Men åter tillbaka till den kommande demonstrationen i Stockholm nu på lördag.
Den har stämplats som "islamfientlig", alltså på fullständigt genomlösa grunder.
Men är man islamfientlig om ens dotter har blivit våldtagen och mördad av en muslim? Är en jude som har blivit utsatt för antisemitiskt hatbrott av en muslim islamfientlig?
Är man islamfientlig när man plockar fram fakta på att islam är världens mest våldsammaste religion? Nu för tiden är ju islam inte någon religion, utan istället en politisk våldsideologi.
Är man islamfientlig om man inte vill att Sverige ska styras av sharialagar?
Eller är man islamfientlig om man är emot muslimsk terrorism?
Är man islamfientlig om man är för hbt-människor? För alla vet ju vilken syn muslimer har på t ex homosexualitet. I t ex Irak avrättas homosexuella människor genom att deras stjärthål limmas igen med superlim, därefter häller man i personen laxermedel. En lika grym som effektiv avrättningsmetod alltså.
Visst, alla dessa exempel är bara mindre än en bråkdel av vad världens mest "fredligaste" religion (enligt muslimer) och vad dess utövare står för.
En annan sak som är intressant är vad som händer när en person konverterar till islam, man blir "konstig" helt enkelt.
Eller uttryckt på ett annat sätt: Man tappar snabbt allt sans, förnuft och vettighet. Inte ens på neandertalarnas tid skedde sådant.

Så varför är det fel att demonstrera emot islam? Men men, eftersom PK-iterna inte har några sakliga argument i andra fall så har de det naturligtvis inte nu heller.

Läs mer om lördagens demonstration i Stockholm på bl a följande:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/islammotstandare-traffas-pa-norra-bantorget_7386190.svd ,

http://www.swedenconfidential.info/2012/07/31/antimuslimsk-demonstration-i-stockholm-pa-lordag/ ,

http://avpixlat.info/2012/07/30/gammelmedia-rustar-infor-counterjihad-demonstrationen/

och

http://www.nationell.nu/2012/07/31/edl-deltar-i-pride-vill-beskydda-den-vasterlandska-hbtq-rorelsen/ .

Inga kommentarer: