söndag 5 augusti 2012

Den dagen vänsterextremister/"antirasister" lär sig demokrati fryser helvetet till is

Igår i Stockholm så visade den antidemokratiska och fascistiska extremvänstern/"antirasismen" återigen sitt vidriga tryne, jag syftar nu på vad som skedde i Stockholm då en del av dessa avskum befanns sig där för att enbart visa att de kan ställa till bråk och de helst vill att Sverige ska vara ett enda stort förintelseläger där alla människor, både svenskar och invandrare, som de tror är rasister ska utrotas. Detta är nämligen deras mål.
Och som genomsur grädde på det redan nu brunsvarta moset har dessa pappskallar som vanligt mage att påstå att de är emot exakt alla de saker och händelser som de gång på gång klart och tydligt bevisar att de är för.
Nåja, nu ska man dock inte dömma dem allt för hårt, det är ju väldigt lätt att glömma bort att de flesta av dem inte blev våldtagna tillräckligt många gånger utav sina farfädrer när de var små.
Kanske är det dessa trauman som de försöker få ut ur sina förvridna hjärnor, då genom att bete' sig som drägg i största allmänhet.
Dessa människor har t ex totalt missuppfattat varför vi än så länge har demonstrationsfrihet i det här landet, demonstrationer går ju inte ut på att bära sig värre åt än den kannibal till uteliggare som tidigare i år i USA ertappades med att liggandes äta upp ansiktet på en annan uteliggare.
Jag kan lugnt säga att den kannibal som gjorde detta är mer demokratisk än varenda vänsterextremist i hela Sverige är.
För det har nämligen inte nämnts något ord om att han var fascist, alltså var han inte vänsterextremist/"antirasist". Däremot hade han en sak gemensamt med c:a 90 % av Sveriges alla vänsterextremister, han var nämligen stenhög när han åt på sitt offers ansikte.
För på samma sätt som han då var stenhög, på samma sätt är de flesta vänsterextremister/"antirasister" höga av droger när de är på motdemonstrationer. Och inte bara då förresten.

En sak som är intressant är också att demonstrationen mot islam skedde samma dag som pridefestivalen. Missförstå mig nu rätt, men jag tycker att man ska ta bort pridefestivaler helt och hållet, t ex fyller de ingen funktion utan retar mest upp folk (på det viset fyller de dock en funktion). Även många hbt-människor är emot dem, eftersom de anser att dessa gör så att fördomar mot t ex homosexuella förstärks.
Intressant är också att vänsterpacket struntade i pridetåget, för att istället koncentrera sig på demonstrationen mot islam.
Och jag som trodde att extremvänstern är FÖR pride.

Läs mer om vänsterpatraskets senaste "trevligheter" på bl a

http://avpixlat.info/2012/08/04/frihetsmarschen-2012/ ,

http://www.sydsvenskan.se/Pages/ArticlePage.aspx?id=646725&epslanguage=sv ,

http://allehanda.se/start/inrikes/1.4965765-protester-mot-antimuslimskt-mote ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/knallskott-pa-norra-bantorget_7396596.svd ,

http://www.dn.se/sthlm/knallskott-mot-polis-vid-norra-bantorget

och

http://www.realisten.se/2012/08/04/pride-annie-loof-och-en-tysk-rodderska/ .

Inga kommentarer: