tisdag 26 juni 2012

Ett stort Grattis till Sweden Confidential

Länge har svensk PK-media dominerat nyhetsutflödet i Sverige, och därmed kunnat publicera "hipp som happ"-artiklar som ofta innehåller rena lögner, mörkläggningar och grova förtal.
Dessutom tar man nästan aldrig upp grov brottslighet, i alla fall inte sådan som är ett av många resultat av det mångkulturella samhället och den massinvandring som sedan 22-25 år tillbaka har drabbat Sverige och också fortsätter att göra det.
Men den svenska PK-medians tid vid makten är sedan någon gång under 2007 bruten, det hela startade med den politiskt inkorrekta nyhetsbloggen Politiskt Inkorrekt.
Efter det har det bara rullat på, och idag finns gott om politiskt inkorrekt media i Sverige som utgör en klar och tydlig motpol till den korrupta PK-median. För till skillnad ifrån den svenska PK-median så döljer inte den politiskt inkorrekta median sanningen för medborgarna i Sverige.

En av de aktörer inom den politiskt inkorrekta median i Sverige som har seglat uppåt snabbare än ett löv flyger med hjälp av vinden är nyhetssidan Sweden Confidential, denna nyhetsbloggs inflytande är enligt mätverktyget Alexa mycket stort och det går hela tiden bara bättre och bättre för den.
Fortsätter det så här så kommer så småningom denna nyhetssida att gå om sin huvudkonkurrent inom den politiskt inkorrekta median i Sverige, nämligen Avpixlat.

Jag gratulerar mina nyhetskollegor på Sweden Confidential till framgången, för det är de väl värda. Grattis, SweCon!

Läs mer om Sweden Confidentials inflytande och framgångar på t ex http://www.swedenconfidential.info/2012/06/26/sweden-confidential-gor-skillnad-i-pk-varlden/ .

Inga kommentarer: