måndag 18 mars 2019

Min syn på dödsskjutningarna på Nya Zeeland i fredags

I fredags inträffade ett antal dödsskjutningar på Nya Zeeland, två män (varav en av dem är australiern Brenton Tarrant ) gick då in i två moske'er och sköt ihjäl sammanlagt 50 personer. Detta skedde under fredagsbönen och många här och var i världen var naturligtvis efteråt chockade över det som hänt, inte minst människor på Nya Zeeland då:


Det har vid det här laget skrivits metervis och spekulerats flitigt om vad som är orsaken till dessa dåd och varför de båda männen gjorde det, jag ska därför inte bli alltför långdragen i denna bloggartikel.
Men det man vet är att männen av olika orsaker avskyr religionen islam och de människor som bekänner sig till den, alltså muslimer.
En annan anledning till den dödsskjutning som han själv begick är att Brenton Tarrant ville hämnas den 11-åriga flickan Ebba Åkerlund som var ett av offren för den muslimska terrorattacken på Drottninggatan i Stockholm då den muslimske terroristen Rakhmat Akilov körde in i en folkmassa med en tung lastbil med dunder och brak. Om jag inte minns helt fel blev lilla Ebba delad, hon gick alltså helt och hållet av på mitten.
Självklart ska islam bort från jordens yta liksom dess utövare, men att göra så som Tarrant och den andre mannen har gjort är helt fel väg att gå. Gör man sådant så är man inte ett dugg bättre än muslimer som spränger folk i luften tillsammans med sig själva, skjuter ihjäl folk på diskotek m.m (tänker t ex på de terrrordåd som skedde i Paris där muslimer sköt ihjäl mängder med oskyldiga människor), avrättar homosexuella enbart för att de är homosexuella, osv.

När det gäller Brenton Tarrant själv så har det gjorts försök att koppla samman honom med nationella människor, Aftonbladet är en av de lögnblaskor som har gjort det och den "antirasistiska" tidsskriften Expo en annan.
Det som dessa bådas hetsande och hatande "journalister" inte tänker på eller bryr sig om är att det finns många olika typer av nationella, det är alltså långt ifrån alla som är nationalsocialister. De allra flesta nationella är nationalister av olika slag, och alltså inte nationalsocialister.
Men Expo, Aftonbladet, Expressen, och andra samhällsomstörtare skyr inga medel för att dra alla över en enda kam. Deras metoder och arbetssätt är minst lika vidriga som de "journalister" på dessa blaskor är.
Eller uttryckt på ett annat sätt: Sådana tidningar är inte demokratiska, och inte dess "journalister" heller. Däremot är de ett hot mot demokratin och ska bekämpas.
När det gäller Aftonbladet förresten så försöker man få det till att Tarrant är nationell på grund av att han i rätten gjorde en så kallad "vit makt-gest", vad nu det är för någonting.

Vad är då min egen syn på det som har skett på Nya Zeeland? Jo, följande: Det är hemskt det som har skett och man ska ta avstånd ifrån det.
Men man måste också titta på varför det har skett. Dåden är ett resultat av det politiskt korrekta förtryck mot människor världen över som av olika orsaker är emot massinvandring, det brast helt enkelt för Brenton Tarrant och hans kompanjon. Dåden är också ett resultat av det mångkulturella samhället.
För alla, oavsett vad det än gäller, har en gräns. Men alla är inte beredda att, eller i stånd till, att göra något sådant här och tur är väl det.
Världen är nämligen tillräckligt våldsam som den är, ta bara alla muslimska terrordåd t ex.
Nej, varken Tarrant eller hans kompanjon är riktiga nationella, utan bara två vanliga människor som gick "över gränsen". En person som verkligen är nationell skulle aldrig göra något sådant här.
Som sagt, det brast.
Det kan också vara så att någon psykisk deffekt (därmed inte sagt att Tarrant och den andre är galna) kan ha legat till grund för dåden, men om det är så vet vi ingenting om.
Men skulle det komma fram att dessa båda män har det så är inte Aftonbladet, Expo, Dagens Nyheter osv sena att ta upp det, allt för att försöka framställa alla vita människor som psykiskt sjuka mentalpatienter, i alla fall om de är olika sorters nationella och är emot massinvandring.
För precis som vanligt så utnyttjas sådana här hemska dåd av politiskt korrekta svenska medier i politiska syften, och som vanligt så struntar man i de människor som har dött. För det viktigaste är den politiskt korrekta propagandan, inte människoliv.

Relaterat:

New Zeeland shooting: What we know so far

Sammanfattning av dödsskjutningarna på Nya Zeeland

11-åriga Ebba Åkerlunds pappa till Stefan Löfven: Börja sopa framför din egen dörr först

Inga kommentarer: