torsdag 3 november 2016

Hillary Clintons stab skyller på KGB - är dåliga förlorare redan innan valet är avgjort

Att Hillary Clinton och hennes stab inte gillar att FBI-utredningen mot henne är återupptagen är inte så konstigt, de vill ju vinna valet.
Men att att gå så långt att man beskyller den ryska underrättelsetjänsten KGB för att vara inblandad i årets amerikanska presidentval blir inte bara oerhört löjligt, utan bevisar också att man är dåliga förlorare redan innan valet är avgjort.
Jag syftar nu på Hillary Clintons partistrateg James Carville , som påstår att KGB är inblandade i just detta.
Det är bara ett litet faktafel (inte så litet heller för den delen) med hans påstående, nämligen följande:

KGB finns inte längre, det var många år sedan som de upphörde att finnas.

Så antingen har Carville extremt dålig tidsuppfattning, är dålig förlorare, eller också har han inte den blekaste aning om vad han pratar om.
Eller också är det alltihop.
I vilket fall som helst behöver Hillary Clinton knappast fler saker som starkt förminskar hennes chanser att bli president, bara ta det här t ex.
Kanske är det därför som hon nu ändrar "taktik" .

Men vad är det för "taktik" förresten? Får hon bättre chanser att vinna presidentvalet genom att kalla Donald Trump för mobbare och andra grova personangrepp?
Nej, självklart får hon inte det. Istället blir hennes chanser ännu mindre, de är ju förresten tillräckligt små ändå så hennes många grova personangrepp emot Trump gör ju knappast saken bättre. 
Nej, då är Trump betydligt mycket mer smartare än hon. För till skillnad ifrån henne har han helt och hållet skippat angreppen mot sin motståndare, han har ju heller aldrig kommit med några personangrepp mot Hillary Clinton tidigare så därför finns det ju ingen anledning att börja med dem nu.
Jag tror inte det är så värst mycket att säga annat än att man nog redan nu kan säga vem som blir USA:s president detta år.
Vi får se om jag har rätt, den kommande tisdagen (den 8:e november alltså) blir spännande.
Eller också blir den inte det, man får se helt enkelt.

Och här är en bild på James Carville, alltså han som anklagar en utländsk underrrättelsetjänst som inte längre finns för att vara inblandad i årets amerikanska presidentval:

Inga kommentarer: