tisdag 15 mars 2016

Soldiers of Odin fyller en viktig funktion

Sedan förra året finns det en form av medborgargarde vid namn Soldiers of Odin, detta som en reaktion på den ökade otryggheten för t ex kvinnor som rör sig ute på gator och torg här och var i Europa.
Soldiers of Odin startade i Finland 2015, och har efter det spridit sig till fler och fler länder.
Exempel på länder som S.O.O (som medborgargardet förkortas) finns i är Tyskland, Portugal, Australien och USA.
Och nu finns alltså gruppen även i Sverige .
Vad kan man då säga om Soldiers of Odin? Vissa har anklagat detta medborgargarde för att vara rasistiskt, polisen ser inte med blida ögon på dem och på politiskt korrekta mediasajter döms de ut.
Men är det verkligen illa? Ja, absolut, polisen gör ju inte sitt jobb utan ser mellan fingrarna när "flyktingbarn" och vissa svenskar ger sig på t ex västerländska kvinnor och försöker förgripa sig sexuellt på dem.
Men den feministiska rörelsen då? Borde inte de bry sig om dessa kvinnor? Nej, istället håller den "feministiska" rörelsen käften, i alla fall så länge förövarna är invandrare från icke-västerländska länder, för då jävlar är det knäpptyst.
Men är förövarna av västerländsk härkomst, t ex svenska, ja, då är det istället alla mäns fel på hela jorden. Snacka om att dra alla över en och samma kam istället för att se problemet som det faktiskt är.

S.O.O är också uttalat invandringskritisk och ser som en av sina främsta uppgifter att hålla gator och torg trygga för de egna medborgarna mot de våldsbrott (t ex misshandel, rån, våldtäkter osv) som begås av migranter. Men man gör heller ingen skillnad på inhemska eller invandrare som ger sig på folk på gator och torg. Det är alltså inte frågan om rasism, man vill bara göra gator och torg säkrare att befinna sig på.
Medborgargardet finns även i Estland, Norge och Danmark, spridningen går alltså snabbt.
Och det behövs, det är en ond värld vi lever i och därför är det viktigt med olika sorters medborgargarden som hjälper till att skydda medborgarna.
För polisen räcker ju uppenbarligen inte till, och de som har makten bryr sig inte om vanligt folk.
Ett av många exempel på att Soldiers of Odin inte är rasister är att det finns skötsamma invandrare som stödjer dem.
Att polisen inte gillar S.O.O är förståeligt, de gör ju en medborgelig samhällsinsats på gator och torg och det helt ideellt också. Och politiskt korrekta makthavare gillar dem inte heller, förmodligen på grund av att de (till skillnad från PK-makthavarna) faktiskt gör någonting.
Men tydligen finns det också även politiker som stödjer dem, ett exempel på det hittar ni här .
Soldiers of Odin behövs helt enkelt!

Här följer lite bilder:

Soldiers of Odin Stockholm (foto taget av Roger Sahlström):


Och här har ni ett annat foto taget av Roger Sahlström:


Och slutligen några personer från Soldiers of Odin i Finland:



Inga kommentarer: