söndag 13 september 2015

I gårdagens Sverigekanalen live: Har SD:s partiledning mist allt vett och förnuft?

I går gjorde jag min 43:e medverkan i de livesändningar som jag sedan 2 år tillbaka brukar medverka i på lördagar.
Gårdagens livesändning i Sverigekanalen handlade mest om följande:
SD:s partilednings senaste fascistmetoder emot SDU (Sverigedemokratisk Ungdom), närmare bestämt att partiledningen på minst sagt väldigt oklara grunder igår slängde ut SDU ur SD (jag tar i sändningen upp den riktiga anledningen till varför SDU slängs ut ur SD),
att det kommer att finnas två SDU, ett som är demokratiskt och som står upp för de sverigedemokratiska idealen (alltså det SDU som nu har slängts ut ur SD) samt ett som inte törs kritisera någonting utan hela tiden "slickar stjärt" på Jimmie Åkesson, Richard Jomsof och de andra i SD:s partiledning,
varför SD:s partiledning är fega och antidemokratiska ynkryggar angående det här med SDU osv.
SDU:s nyvalda ordförande Jessica Ohlson säger att SDU kommer att inleda en rättsprocess emot Sverigedemokraterna om moderpartiet startar en ny ungdomsorganisation, hon säger bl a följande om Jimmie Åkesson & Co:s agerande:

-Vi är fortfarande Sverigedemokraternas ungdomsförbund, det står i Sverigedemokraternas stadgar. Nuvarande partiledning är inte kapabel att styra det här partiet, man kan inte göra det på ett demokratiskt sätt.

Och visst har hon fullständigt rätt på den punkten. I och med detta agerande så kan alltså inte längre Sverigedemokraterna komma och gnälla på t ex fackförbund som t ex Transportarbetarförbundet som slänger ut sverigedemokrater när SD:s partiledning gör precis samma sak, fast emot SDU då.
Jessica Ohlson var också glad över att SDU:arna stod upp för interndemokratin och att man inte böjde sig för hot och utpressning från SD:s partiledning.

Men gårdagens livesändning i Sverigekanalen handlade inte bara om detta, utan också om att Gävle har blivit islamisters huvudstad i Sverige (en nära vän till mig berättade för mig på telefon i förrgår hur hon upplever Gävle, hon nämnde bl a Gävlemoske'n och en viss islamistisk imam vid namn Abo Raad),
samt också om flyktingströmmar (vilka det är som är riktiga flyktingar t ex).
Ni som missade att höra sändningen live kan höra den på den första av länkarna här nedanför, för att höra sändningen behöver ni bara gå in på den och klicka i radiorutan på den.
Programmet spelas då upp.
Jag är med i sändningen från 1 timme och 5 minuter in i den.
Trevlig lyssning på er!

1 kommentar:

Cyberjoker sa...

Dom är sinnessjuka i SD:s partitopp. Kul att se att du bloggar fortfarande. Har själv fått två bloggar stängda sista veckan. Diktaturen Sverige förnekar sig inte.