torsdag 23 juli 2015

Inför Kuggnäsfestivalen 2015

Om exakt en vecka, alltså nästa torsdag, drar jag till Nyköping för årets upplaga av Kuggnäsfestivalen där. Så ser det i alla fall ut i skrivande stund, jag åker dit med några kompisar.
Om allt går som det ska och inget oförutsett inträffar så kommer jag veckan efter denna festival (under förutsättning att jag varit där förstås, hehe) att blogga om den, precis som de tidigare åren blir det helt enkelt en rapport om t ex bandens uppträdanden och hur jag upplevde festivalen rent allmänt.
I år blir det dessutom riktigt intressant, visst, många av de vanliga banden som t ex vikingarockbanden Heidrun, Enhärjarna och rockabillybandet Buffelbinx spelar ju även i år, men två andra av de andra banden i år kan nog riktigt intressanta att se.
Det ena är det, förutom bandmedlemmarna själva då, bara arrangörerna som vet någonting om. Det bandet är nämligen hemligt än så länge.
Det andra intressanta bandet (enligt mig i alla fall) är ett Oi!-band ifrån Birmingham i England, bandet heter No Quarter och har en sångare vars sångröst och sätt att sjunga påminner om både sångaren i det så välkända engelska Oi!-bandet Condemned 84 och sångaren i det australiska RAC-bandet Doc Evil.

Förutom detta blogginlägg så är det tänkt att jag denna vecka även ska blogga om min medverkan i Sverigekanalen igen nu på lördag, är jag med då så medverkar jag där från kl.17.00 via vanlig mobiltelefon.
Men förutsättningen för att jag ska kunna blogga om det är ju att jag är med förstås, är jag det så kommer jag att blogga om det nu på söndag (alltså dagen efter då).
Men dessa blogginlägg blir de sista för mig innan Kuggnäsfestivalen 2015 går av stapeln.
Hoppas vi ses där då!

http://kuggnasfestivalen.se/start.htm ,

https://www.facebook.com/events/1533712596916638/ ,

Och för er som inte har hört No Quarter förut så kommer här nedanför några låtar med dem (bandet gör förresten på årets Kuggnäsfestival sin första spelning i Sverige).
Varsegoda:

https://www.youtube.com/watch?v=n5iuNkcL3v0 ,

https://www.youtube.com/watch?v=IwjlPJfFzKs ,

https://www.youtube.com/watch?v=dUtgIVpejLo .

Inga kommentarer: