söndag 12 juli 2015

I gårdagens Sverigekanalen live: Om bl a primitiva straff och SD:s senaste framgång i opinionsmätningar

Igår fungerade inte Skype, detta trots att jag på olika sätt försökte få det att fungera. På grund av allt detta krångel var jag inte med i Sverigekanalens livesändning förrän 1 timme och 59 minuter efter att den hade börjat, istället för att vara med via Skype så medverkade jag denna gång via telefon.
Som det ser ut nu så kommer jag även nästa lördag att medverka via telefon.
Kent Andersson från Nacka var med i sändningen också, men ägnade först i ett inspelat avsnitt i ett annat program med Sverigekanalens före detta tekniker Georg Lindberg åt att kasta en massa skit på Sverigekanalen och då även på programledaren i synnerhet för att några timmar senare ringa in till sändningen och fortsätta spy ur sig en massa skit.
Visst, kritik är alltid intressant, men det är en jävla skillnad på det och på det som Kent Andersson öste ur sig.
Visst, jag har också haft mina synpunkter på livesändningarna ibland, men då har det gällt ljudet. För jag skulle aldrig ösa ur mig en massa dynga som Kent Andersson gjorde igår.

Vad tog jag upp i gårdagens avsnitt då? Jo, bl a Sverigedemokraternas rekordsiffror i Demoskops opinionsmätning tidigare i veckan då partiet fick över hela 18 %.
Detta är SD:s högsta resultat någonsin i en svensk opinionsmätning.
Många i de andra riksdagspartierna reagerade starkt på resultatet, t ex Miljöpartiets Gustav Fridolin.
Men istället för att komma med en massa skitsnack och köra samma osakliga spel som tidigare så borde istället SD:s motståndare på både partinivå och medianivå ställa sig frågan varför SD hela tiden ökar.
Har de själva någon del i det? Ser SD:s väljare någonting med partiet som de själva inte ser?
Eller kan det helt enkelt vara så att SD är bättre på att föra fram sin politik och ger mer förtroende än vad de andra riksdagspartierna gör?
Utspel som t ex det Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor körde med under årets Almedagsvecka eller Socialdemokraternas utspel om att försöka stoppa tiggeriet lurar få, sådana utspel har bara som syfte att locka väljare från SD.
Alltså menar sådana politiker inte ett skit av vad de påstår, falskhet är ordet däremot.
Varför kan inga av de politiker som är ansvariga för den mångkulturella invandringskatastrofen i Sverige säga till svenska folket och många invandrare att de har och gjorde fel, att det inte blev så bra som de hade trott och att de vill försöka få Sverige in på en bättre väg? 
Fast det klart, då måste man ju mena det förstås.

I övrigt handlade livesändningen om rättmätiga straff i form av olika sorters tortyr för grova brott som t ex pedofili, våldtäkt, mord, hedersvåld, dödsmisshandel, medvetet djurplågeri, djurmisshandel osv. Även om tortyr av olika slag för grova brott är primitivt så anser jag att sådana straff är helt rätt, dödsstraff är för lindrigt.
Jag anser att när väl brottslingen vill dö på grund av tortyren, alltså bara ser en enda utväg bort från plågorna, så ska man inte avrätta personen. Istället ska man öka tortyren, men inte så mycket att brottslingen dör. Man fortsätter alltså så länge det går tills brottslingen är död.
Straffet ska kännas helt enkelt, let the punishment fit the crime alltså.
Men sändningen handlade också om andra saker, t ex att det sedan den 1:a juli i år används ID-kort istället för pass inom EU för EU-medborgare (vilket ju är käpprätt åt helvete), situationen i Grekland, samt en del andra saker.
Ni som missade att höra sändningen live kan höra den via den första länken här nedanför, gå bara in på den och klicka på texten som börjar med "2 Sverigekanalen". Programmet spelas då upp.
Trevlig lyssning på er!


Inga kommentarer: