måndag 9 februari 2015

Expressen och Researchgruppen har gjort sig skyldiga till vållande till annans död

I onsdags tog den sverigedemokratiske politikern Mattias Philipson sitt liv, detta genom att skjuta sig.
Orsaken till självmordet var att Expressen i samarbete med den vänsterextrema Researchgruppen hade hängt ut honom som rasist, någonting som han inte var.
Denna uthängning förstörde hela hans liv, på detta följde nämligen en massa andra saker som var relaterade till detta och han såg till slut bara en enda utväg.
Som de flesta vet är det varje mediatidnings uppgift att sälja och gå med vinst, i annat fall drivs ju en sådan tidning i konkurs.
Men att gå långt i sina ambitioner för detta att man driver en annan människa i döden, ja, det är inte bara genomvidrigt utan också ett grovt brott enligt svensk lag.
Det här har ingenting att göra med att Philipson var sverigedemokrat, det hade varit lika fel om det hade drabbat någon person inom t ex Socialdemokraterna, Centerpartiet, Miljöpartiet, Moderaterna eller något annat parti i Sverige (detta oavsett om partiet är i riksdagen eller inte).
Brottet som Expressen har gjort sig skyldig till i det här fallet heter vållande till annans död, det är ju frågan om en form av detta brott.
Och Researchgruppen är inte oskyldiga till detta heller, de har ju hjälpt Expressen i det här fallet liksom i många andra fall när man hänger ut människor som både det ena och det andra bara för att de har använt sig av sina mänskliga och även demokratiska rättigheter att uttrycka sina åsikter om saker och ting.

Men eftersom varken Expressen eller Researchgruppen är några demokrater så tycker de att det är fullt naturligt och helt okej att göra så här.
För på Expressen och hos Researchgruppen är det nämligen helt knäpptyst om det här, de har inte ens vett att be om ursäkt för sitt genomvidriga illdåd (vilket är det absolut minsta man kan begära).
Vad skulle de i så fall säga till Philipsons anhöriga? Förmodligen skulle det bli det vanliga flosklet, nämligen följande:

"Vi gör bara vårt jobb, vi har ingen del i detta."

Men där tar ni fel, för det är just precis vad ni har det!
Vållande till annans död är fortfarande ett brott i det här landet, ni är helt enkelt skyldigare än skyldigast.
Alla människor står inte pall för era illdåd, ni på Expressen och Researchgruppen skulle inte ha haft några som helst problem med att få jobb i förintelselägret Auschwitz om det fortfarande hade varit på den tiden.
Jag trodde att ni hade nått den absoluta botten i ert "jobb" men det räckte uppenbarligen inte, ånej, istället vill ni sjunka ännu djupare.
Och vet ni vad? Ni har verkligen lyckats med det.
Hoppas att någon eller några polisanmäler er för ert grova brott och att ni på något sätt får sota för det ni har gjort.
För ni har verkligen ingen skam i kroppen, sedan kan ni fortsätta att hävda att "vi gör bara vårt jobb" hur mycket ni vill.
Varje vettig människa tar avstånd ifrån er efter detta, vi är många som gjorde det långt innan det här självmordet skedde men efter det så är vi minst sagt bra många fler än vi var innan.
Men en sak har ni på Expressen och Researchgruppen klart och tydligt bevisat i och med detta, nämligen följande:
Det är uppenbarligen ett heltidsjobb att jobba med att driva folk till självmord.
För jag har nämligen väldigt svårt att tro att någon av er jobbar halvtid!

http://nyheteridag.se/nu-har-den-forsta-sverigedemokraten-tagit-sitt-liv-efter-ett-mediedrev/ ,

http://nyheteridag.se/darfor-berattar-vi-om-sjalvmordet/ ,

http://avpixlat.info/2015/02/07/fore-detta-sd-ordforande-tog-livet-av-sig-efter-hetsjakt/ ,

http://www.friatider.se/tog-sitt-liv-efter-expressens-hetsjakt ,

https://morklaggning.wordpress.com/2015/02/07/om-en-lokal-sd-ordforandes-sjalvmord/ ,

https://www.nordfront.se/sd-politiker-tog-sitt-liv-efter-expressens-uthangning.smr .

Inga kommentarer: