fredag 10 oktober 2014

Gillar inte miljöpartister och muslimska kvinnor hygien?

I morse skrev två unga miljöpartister en minst sagt både inskränkt, djupt okunnig samt oerhört verklighetsfrånvänd artikel på webbsajten Dagens Samhälle, artikeln handlade om s k "klädrasism" inom vården. Just muslimska kvinnor pekades ut som en grupp som var särskilt utsatt.
Men hur tänkte dessa båda miljöpartister vid namn Magda Rasmusson och Sandra Fogelberg när de skrev artikeln?
Och hur tänkte de innan?
Eller uttryckt på ett annat sätt: Tänkte de alls?
För det här handlar inte om varesig rasism eller diskriminering, istället handlar det om hygien.
Men kanske vet inte dessa båda kvinnor vad hygien innebär, man kan ju undra om deras syn rimmar särskilt bra med Miljöpartiets inställning till miljön.
Men vad annars kan man förvänta sig av ett parti som har fått in en miljöminister i regeringen som ständigt begår miljöbrott? Jag syftar naturligtvis på Åsa Romson, Stefan Löfven kunde knappast ha valt en sämre miljöminister.

Dessutom kräver Magda Rasmusson och Sandra Fogelberg att muslimska kvinnor särbehandlas, dessa båda miljöpartister är alltså inte för integration.
Och varför just muslimska kvinnor förresten? De båda miljöpartisterna gillar alltså inte olika, därför är de ett lämpligt mål för Aftonbladets kampanj "Vi gillar olika".
Och slutligen följande fråga: Gillar inte miljöpartister och muslimska kvinnor hygien?
Istället för att klaga sig blåa så borde dessa båda kategorier acceptera vad som gäller inom svensk vård beträffande hygiee'nska krav och regler, i annat fall kan de flytta till muslimska länder istället!

http://www.dagenssamhalle.se/debatt/goer-upp-med-rasismen-inom-varden-tillat-hijab-11249  ,

http://avpixlat.info/2014/10/10/for-miljopartiet-gar-muslimsk-vidskepelse-fore-patientsakerhet/ .

Inga kommentarer: