tisdag 16 april 2013

Rasister kritiserar sitt rasistiska parti för att ha släppt in en rasist

Ingen, eller få, har väl kunnat undgå den skandal som Socialdemokraterna fick dras med förra veckan då partiets ledning släppte in en judehatare, antisemit, HBT-hatare tillika mordsstödjare vid namn Omar Mustafa.
Men det klart, rasistiska utlänningar har ju länge varit välkomna i partiet (och det är de uppenbarligen fortfarande), dock hade det i förra veckan avancerat till höjda höjder.
Men vilken annat parti plockar in rasistiska kvinnohatarmuslimer i sitt parti? Jo, en av de som gör det är ju Moderaterna (jag tänker nu på bl a Abdirizak Waberi, ni vet han som förespråkar mord på kvinnor). Ett annat är Miljöpartiet (som ju har bl a Mehmet Kaplan).
Men vad annat kan man vänta sig av extremistpartier? Dock gjorde sossarnas ledare Stefan Löfven något som Fredrik Reinfeldt aldrig skulle göra, nämligen följande: Han krävde att Omar Mustafa skulle välja sida, han menade att en person inte kan vara med i partistyrelsen och samtidigt vara ordförande i rasistorganisationen Islamiska förbundet.
Men vad gjorde Mustafa som svar på det? Jo, han avgick ur Socialdemokraternas partistyrelse och lämnade också samtliga av sina politiska uppdrag. Märkligt egentligen, en rasist, HBT- och kvinnohatare som går ur ett parti som står för dessa tre av hans inställningar.
Men det som var nästan ännu mera anmärkningsvärt var att både Mona Sahlin och Expo kritiserade Socialdemokraterna för att släppt in denne Omar.
Även detta är intressant, en rasistisk "dyngkärring" som tillsammans med den rasistiska organisation som hon är med i kritiserar sitt rasistiska parti för att ha släppt in en rasist i dess partistyrelse.
Hänger ni med i svängarna? Eller?

Hur som helst, Omar Mustafa avgick i lördags, något annat fanns väl egentligen inte att göra.
Eller fanns det det? Hur ska man annars tolka hans "buhu-buhu-u-u-u"-historia med buffel och båg efteråt?
Efteråt påstod han nämligen bl a följande:

" Partiledningens uppfattning är inte bara beklagligt, det är även en skrämmande signal till muslimer och andra troende socialdemokrater."

Ja, visst är det hemskt att Stefan Löfven & Co äntligen har fattat någonting, även om det så bara är för en enda gång.
Men naturligtvis finns det ett antal idioter som tycker det är fel att Omar "Jag är en hatisk rasist, men står inte för det" Mustafa avgick, dessa lobotomerade dubbelidioter menar att det inte finns några bevis för vad han är för någonting.
Så här säger en av dem om det hela:

"Vi är många svenska muslimer som tillsammans med Omar både innanför och utanför partiet samarbetat med RFSL, judiska föreningar och församlingar och mot kvinnoförtryck. Rädslan och islamofobin har vunnit".

Dessa lögner är sagda av Mariam Osman Sherifay, bara ta det här med att hon påstår att hon är svensk muslim t ex.
Men till att börja med är hon ju inte svensk, svart är ju inte vitt. Inte ens på schackbrädet är det det, på det är ju färgerna separerade (enda gångerna de möts är ju när de försöker slå ut varandra).
Om sedan den svarte kungen på brädet en gång har varit gift med den vita drottningen, men att giftermålet tog slut på grund utav ett bråk om vem av dem som kunde spöa flest gråa bönder, är mer än jag vet.
Kanske är det så att alla de pjäser som finns på schackbrädena från början har varit gråa, men att några nyanser "bröt sig ut" och segregerade sig från varandra (därav alla svarta och vita pjäserna där).
Snacka om att blanda ut folkslag inte fungerar i praktiken alltså, färgerna på schackbrädernas pjäser är ett klockrent exempel på det.

Läs mer om det här med Omar Mustafa och Socialdemokraterna på t ex följande:

http://www.friatider.se/omar-mustafa-avgar-fran-s ,

http://www.expressen.se/nyheter/omar-mustafa-lamnar-alla-uppdrag/ ,

http://www.exponerat.info/omar-mustafa-tvingas-lamna-alla-uppdrag-omedelbart/ ,

http://www.svt.se/nyheter/manga-reaktioner-pa-mustafas-avgang ,

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/stor-protest-mot-s-ledningens-behandling-av-omar-mustafa_8089198.svd

och

http://www.expressen.se/nyheter/palm-bryter-tystnaden-om-omar-mustafa/ .

2 kommentarer:

Kulturmarxisten sa...

Gillar inte heller Omar Mustafa. MEN! Hbt-hatare ska väl inte DU klaga på, med tanke på hur du har uttryckt dig om denna samhällsgrupp tidigare.

Karpstryparn sa...

Svar till Kulturmarxisten: För en gångs skull är vi överens då. MEN! Jag klagar på precis vem och vad jag vill. När ska DU fatta det?