fredag 28 december 2012

Varför är märkligt att Reinfeldt vann den här kampen om PK-medierna?

Idag står det klart att statsminister Fredrik Reinfeldt har vunnit kampen under år 2012 om vilken partiledare som syns och hörs mest i svensk PK-media, oavsett vad man tycker om Moderaternas och den övriga borgeliga regeringens politik så har Reinfeldt både utstrålning och karisma. En bra talare är han också även om han då och då uppviglar till våld emot en del av sina politiska motståndare, ta hans klargörande emot Sverigedemokraterna t ex.
Över huvudtaget anser han tydligen att alla människor i Sverige, både svenskar och invandrare, som inte delar hans och den övriga 7-klöverns vansinniga invandrings- och flyktingpolitik ska få sina liv förstörda så mycket som det går. Just en snygg statsminister det, va?
Men om Socialdemokraternas ynkrygg till partiledare, alltså Stefan Löfven, hade varit statsminister så hade det låtit på precis samma sätt.
Märkligt förresten att Socialdemokraterna kan fortsätta att anklaga Sverigedemokraterna för rasism när de själva startade världens första rasbiologiska institut i Uppsala 1922 (det institutet fanns ända fram till mellan 1965 och 1970), märkligt också att Moderaterna anklagar SD och andra för att göra skillnad på människor när de själva styrde tvångssterilisering av "icke-önskvärda människor" fram till 1979.

Men åter tillbaka till det här med Reinfeldts "mediavinning".
Visst är det lite märkligt ändå att han har vunnit över de andra riksdagspartiledarna när det gäller den svenska PK-median, trots att han är moderat.
För som vi alla vet så är ju en övervägande majoritet av den median mycket vänsterorienterad.
Dock är det inte särskilt märkligt att Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson ligger i botten, trots att han är den som har mest karisma, lika mycket utstrålning som Reinfeldt, samt är lite bättre talare än Reinfeldt.
Men det klart, när vi i Sverige har en politiskt korrekt mediakår som ägnar nästan hela sin vakna tid åt att skriva en massa lögner och förtal om ett demokratiskt valt riksdagsparti så är detta inte så konstigt.
Tittar man däremot på opinionsmätning efter opinionsmätning så är väljarnas dom mycket hård, i de senaste opinionsmätningarna befäster SD återigen sin position som Sveriges tredje största riksdagsparti.
Att december månads skandaler om att PK-människor på olika ledande poster i Sverige har försökt förinta svenska jultraditioner bidrar med all säkerhet till partiets framgångar i december månad också, medans PK-medias "journalister" enbart står och kliar sig i huvudet:

"Hmmmmmm....här gör vi varje dygn per år ALLT för att smutskasta och sprida lögner om SD, och så ÖKAR SD istället. Hur i helvete går det ihop???? Vi hajar NOLL!"

Nåja, att den medians representanter har noll koll är ju extremt vanligt, men ändå.

Angående Fredrik Reinfeldts märkliga framgång så kan ni läsa mer om den på t ex följande:

http://nyheter.se.msn.com/inrikes/reinfeldt-vann-mediekampen .

Och här har ni för övrigt en av SD:s toppnoteringar under december månad: http://avpixlat.info/2012/12/27/skop-december-sd-rekord/ .

Men till skillnad från Sverigedemokraterna så har knappast Centerpartiet orsak att vara glada. Läs här varför: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15986136.ab .

Inga kommentarer: