onsdag 30 maj 2012

Bättre att polisen får skjuta för att döda istället

En av de saker som det idag står om i media (både i PK-media och i demokratisk media) är att statsminister Fredrik Reinfeldt anser att polisen ska få använda mer telefonavlyssning i kampen emot kriminella gäng och illegala vapen.
Efter hans sex timmar långa besök i Malmö under tisdagskvällen, öppnar han nu för att polisen ska få använda sig av mer telefonavlyssning i kampen mot att komma åt de kriminella gängen och de illegala vapen.
– Jag utesluter inte det, eftersom tvångsmedel är en viktig del av polisens arbete, säger Fredrik Reinfeldt till Sydsvenskan.

Ja du, Fredrik Reinfeldt, du är slapphänt precis som vanligt du. Fattar du inte att din så kallade "öppning" är lika effektfull som att försöka stoppa en rasande elefant med ärtbössa?
Det handlar förresten inte bara om att bekämpa kriminella gäng i Malmö, utan att bekämpa kriminella gäng i hela Sverige.
Eller har gamle Reinfeldt glömt bort att Malmö inte är den enda orten i Sverige? Sorry att göra dig besviken, Reinfeldt, men det finns faktiskt, hör och häpna, fler orter i Sverige än Malmö som har problem med kriminella gäng. Ett av många exempel på det är Södertälje.
Den gemensamma och självklara nämnaren är också att alla dessa orter har stora problem med invandrargäng, som ni säkert redan har förstått så syftar jag knappast på vita invandrargäng. Anledningen till det är att vi i Sverige inte har några vita invandrargäng. Jag menar, när såg man senast t ex ett holländskt invandrargäng mörda svenskar?

Angående Fredrik Reinfeldts så kallade "öppning" så borde till och med en genomtrög och inskränkt korkskalle som han själv fatta att den inte får någon effekt, nej, det enda som hjälper är att polisen plockar fram alla sina skjutvapen och börjar härja värre och mer effektivare än svärmande vandringsgräshoppor äter upp ett gäng tvättkläder.
Eller uttryckt på ett annat sätt: Man skjuter för att döda helt enkelt.

Läs mer om statsminister Fredrik Reinfeldts senaste slapphänthet på t ex

http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/698508-reinfeldt-kan-tanka-sig-mer-telefonavlyssning

och

http://www.sydsvenskan.se/malmo/reinfeldt-hade-inga-enkla-svar .

Inga kommentarer: