tisdag 3 mars 2020

Lögnaren Peter Wolodarski avslöjad med att sprida fake news om Trump angående oro kring coronaviruset

"Sent ska syndarn vakna", heter det ju. Men vissa syndare vaknar aldrig, istället blir de ständigt avslöjade som de lögnare de är.
Man tycker ju att sådana borde lära sig någonting av sin dyngspridning, men icke sade Nicke, istället fortsätter de med sin skit och vägrar backa. Att de själva är de enda som förlorar på det tänker de inte på, eller också struntar de i det.
En sådan lögnare är Dagens Nyheters chefredaktör Peter Wolodarski som i helgen avslöjades med att sprida fake news om Donald Trump och covid 19 :


Men trots hård kritik för sina uppenbara lögner vägrar han att backa, istället ligger hans inlägg kvar på Twitter.
Saxat från Fria Tiders artikel om det hela:

"Efter Rysslandsutredningen och riksrätten - Trump avfärdar oron för Corona som den 'nya bluffen'. Sanslöst", skriver Wolodarski på Twitter.

Chefredaktören hänvisar till den amerikanska journalisten Aaron Rupar på vänstersajten Vox, som var först med att sprida den falska uppgiften.

Om man lyssnar på klippet som Peter Wolodarski hänvisar till är det tydligt att Trump i själva verket syftar på att det är Demokraternas försök att "politisera" coronaviruset och använda det emot honom som är en bluff. Den amerikanske presidenten gjorde uttalandet under ett kampanjmöte i South Carolina i helgen."

Ja, vad ska man säga? "En gång lögnare, alltid lögnare", som det heter.  
Det är ju inte första gången Wolodarsaki ljuger offentligt om makthavare och andra människor som han inte gillar och inte är det den sista heller.
Istället grät han tidigare i år ut hur hemskt det är att vara "hatad".
Men vaddå hatad? Han är precis som många andra "journalister" i Sverige är, de kan inte skilja på kritik och hat. Finge sådana som han som de ville så skulle vanliga människor beläggas med så stora munkavlar att de även innefattade deras halsar också.
Eller uttryckt på ett annat sätt: De skulle strypas.

När det gäller Donald Trump själv så undrar jag om han ens vet vem Peter Wolodarski är.
Men om han mot förmodan skulle veta det så skulle han nog betrakta honom som en liten lort.
För det är ju just precis vad Wolodarski är!

Relaterat:

Inga kommentarer: