fredag 9 augusti 2019

Youtubes censurkampanj fortsätter - idag drabbades Podcast Nationella av den

Det är allmänt känt att Youtube fortsätter att intensifiera sin censurkampanj emot demokrati och yttrandefrihet, tidigare har bl a den invandringskritiska kanalen Ingrid & Maria och den kände Youtubeanvändaren Angry Foreigner drabbats och i förmiddags var det Timos och min förträffliga och eminenta podd Podcast Nationellas tur.
Vi fick då ett mail från Youtube där det stod att vi bl a har brutit emot Youtubes policy emot hat och att vår Youtubekanal hade stängts ner på grund av det.
När vi gick in för att kolla vad som stod på vår Youtubekanal så möttes vi av följande text:

"Kontot har avslutats på grund av upprepade eller allvarliga brott mot Youtubes policy som förbjuder hets mot folkgrupp."

Så långt Youtubes uppfattning alltså (som naturligtvis inte på något sätt stämmer överens med hur det verkligen ligger till).
Fast är det egentligen Youtube som är den största boven i dramat här? Nej, troligen inte.
Istället är det förmodligen Sveriges regim som tillsammans med andra onda krafter har som mål att få bort alla videos och kanaler på Youtube som även om aldrig så lite uttrycker kritik emot de sätt som Sveriges politiskt korrekta etablissemang med alla sina vedervärdiga hantlangare styr Sverige på.
Och Youtube viker sig naturligtvis för påtryckningar så fega de är, de fortsätter helt enkelt att springa maktens ärenden och sällar sig därmed återigen till de politiskt korrekta krafter som hatar och hotar demokratin, det fria ordet, åsiktsfrihet, och allt annat som kännetecknar demokrati.

Och om det verkligen vore så att vi på Podcast Nationella har kört hets mot folkgrupp så många och otaliga gånger, varför kommer då nedstängningen av vår Youtubekanal först nu? Och varför fick vi ingen varning innan?
Det är nämligen så här att en utav Podcast Nationellas riktlinjer ända sedan podden startade den 1:a juni 2016 alltid har varit att hålla sig till vårdat språk, inte komma med påhopp, hela tiden tänka på hur vi som driver podden uttrycker oss i den (t ex har vi aldrig kört med hat, hets mot folkgrupp, eller andra lagbrott, utan hela tiden hållit oss till vad som gäller), osv.
Så var det när podden startade sommaren 2016, och så är det fortfarande. Jag har varit med i den ända sedan dess start, så jag vet.
Inte heller Timo har, sedan han tidigare i år blev min radiopratarkollega i podden, någonsin uttryckt sig olämpligt utan har hela tiden hållit sig till vad som gäller.
Och det kommer han och jag att fortsätta göra.
Däremot accepterar vi naturligtvis inte på något sätt nedstängningen av vår Youtubekanal, utan skickade tidigare idag en överklagan till Youtube där vi skrev vad vi tycker om Youtubes beslut och varför vi anser att de har begått ett allvarligt fel.
För precis som vanligt så bryter Youtube emot sin egen policy, för något hatbrott, hets mot folkgrupp, eller liknande har vi absolut inte begått.
Med andra ord: Till skillnad från Youtube så vet vi hur sanningen om oss ligger till.

Nåväl, vi får se hur det går med vår överklagan. Vi hänger dock inte läpp över att vår Youtubekanal har stängts ner utan kommer om inte överklagan går igenom att starta en kanal på något annat ställe.
Vi har inte bestämt oss för vart än, men det finns flera olika alternativ och vi kommer att välja något av dem.
Dessutom finns vi ju på flera andra ställen som t ex Soundcloud, ITunes, FM Player, Poddbean, och liknande, så de som lyssnar på oss kommer att kunna fortsätta med det och vi fortsätter hela tiden att få fler och nya lyssnare.
För Podcast Nationella stoppar man inte. And that's a fact!


Relaterat: Podcast Nationellas Youtubekanal nedstängd

Inga kommentarer: