lördag 2 februari 2019

"Flyktingar" från när och fjärran får förtur till dyra lyxlägenheter på Östermalm - det är ju viktigt med alla människors lika värde

Dagligen propageras det i Sverige om hur viktigt det är med alla människors lika värde, och dagligen är det alltid de som gapar och skriker mest om det som står minst för det.
Allt eftersom åren går är det nu för tiden mer regel än undantag att "flyktingar" och invandrare från icke-vita länder alltid har högre och mer människovärde än vita människor har.
Ta bara t ex att "flyktingar" får förtur till svindyra lyxlägenheter på Östermalm , där är det inte tal om att alla människor har lika värde. För om det vore det så skulle naturligtvis inte "flyktingar" få förtur.
"Flyktingar" som är rika som troll är förresten inga flyktingar, utan bara lyxsökare.
Som vanligt informeras även denna gång närboende om situationen och får även ställa frågor om det hela.
Men vad är det för mening med att de får det när de som har bestämt den här skiten inte lyssnar på frågeställarna? Som vanligt så kör man över folk och struntar i konsekvenserna, man är helt enkelt inte intresserad av vad folk tycker utan säger det bara för att det ska låta bra.
Hade man varit intresserad av vad folk tycker så hade man naturligtvis frågat folk om det innan man gick ut och informerade om situationen, som sagt, som vanligt så kör man över de som berörs.

Hur har man förresten tänkt att tala om för de "flyktingar" som det gäller att de ska bo i dyra lyxlägenheter? Är det verkligen frågan om flyktingar som verkligen är flyktingar så har de ju inga pengar, alltså är de vi skattebetalare som får bekosta skiten som vanligt.
Och har de pengar så är de inga flyktingar.
Angående att berätta för dessa "flyktingar" så är det väl bebisspråk som gäller, det är alltså precis som vanligt:


För hur kan man förvänta sig att folk som inte ens klarar av att köra bil ska förstå någonting?:


Förmodligen är också rasism emot vita människor som t ex svenskar inblandat angående de "flyktingar" som ska flytta in i lägenheterna:


Och precis som vanligt så ljuger väl även dessa "flyktingar" om sin ålder också:


Sedan är det ju lite synd om "flyktingar" som har det så här också:


Tolka det hur ni vill.

Relaterat: Östermalm får boende för nyanlända

2 kommentarer:

Ingerbella sa...

Hahaha invandrarbakgrund på telefonen var bra. Jag tycker att vi ska hjälpa folk på plats istället för det är där hjälpen behövs. Dom som det är synd om kan inte fly för dom har inte råd.
Https://portobellas.blogspot.com/?m=1

Karpstryparn sa...

Jeepp, hehe, jag tycker den var lite kul.
Angående "Dom som det är synd om kan inte fly för dom har inte råd": Exakt.