tisdag 15 augusti 2017

Rossana Dinamarca polisanmäler Katerina Janouch - har glömt bort uttrycket "Som man bäddar får man ligga"

Angående personer som är väldigt bra på att "skrika hals" om både det ena och det andra så finns det ett antal väldigt passande uttryck som t ex "Man ska inte kasta sten i glashus" eller "Som man bäddar får man ligga".
Ett exempel på en sådan person har vi i den vänsterpartistiska politikern Rossana Dinamarca som igår polisanmälde författaren och journalisten Katerina Janouch:


Men varför? Jo, enligt Dinamarca så har Janouch spridit förtal, sexism och osmakliga bilder av henne. 
Det verkar helt enkelt som om Rossana Dinamarca känner sig kränkt av allt det här, något som ju är väldigt vanligt bland personer som på olika sätt representerar det politiskt korrekta etablissemanget.
Även en del invandrare upplever sig också vara kränkta, men det är stor skillnad på att uppleva sig själv vara något och att vara något.
Rossana Dinamarca själv tillhör uppenbarligen den kategori människor som inte kan skilja på dessa två saker.

En annan sak som är lite konstig är hur hon kan anklaga Katerina Janouch för sexism, detta eftersom Janouch har arbetat som bl a sexualrådgivare
Dessutom känner Dinamarca inte heller till uttrycket "sopa rent framför egen dörr", i annat fall skulle hon väl göra det innan hon anklagar andra människor för både det ena och det andra som hon själv har gjort.
Vem minns t ex inte när hon fick sin Facebooksida borttagen när hon stödde Bröstcancerfonden genom att lägga upp en bild på ett par bröst som presentationsbild? Visst, nu var ju borttagningen ett övernitiskt missförstånd från Facebook som ett resultat av ett motsägelsefullt regelverk, men ändå.
Och vem minns inte hennes hatpropaganda mot Sverigedemokraterna när hon under en riksdagsdebatt hade på sig en t-shirt med den osmakliga förtalstexten "SD = Rasister" på?
Visst, att Katerina Janouch är en kontroversiell samhällsdebattör har väl ingen undgått, men hon skulle aldrig gå så långt som Rossana Dinamarca har gjort och även gör
Och hon skulle heller aldrig polisanmäla folk till höger och vänster för både det ena och det andra.
För till skillnad från Dinamarca så har hon ett liv.
Alltså går det inte att jämföra dessa båda kvinnor med varandra.

Och slutligen: Känner du inte till uttrycket "Som man bäddar får man ligga", Rossana Dinamarca?
Men visst ja, för att kunna göra det så måste man ju vara allmänbildad.
Och vad är du, Rossana? Tja....

Inga kommentarer: